Connect with us

Музика

Рут Колева и Софийска Филхармония през февруари

Avatar

Публикувано

на

1619482_797779600292374_7215849856593482974_n

Рут Колева, снимка: Facebook

Рут Колева и Софийска Филхармония представят за първи път, съвместен концерт между български модерен изпълнител и един от най-добрите синфонични оркестри в света.
С програма специално изготвена за тематичното събитие, зрителите ще могат да чуят в нов аранжимент едни от най-добрите композиции от творчеството на Рут Колева. Певицата, която в последните години е единственият български поп-джаз изпълнител с международно признание, ще зарадва феновете на качествената музика с неповторимия си глас, поднесен стилно в компанията на над 25 музиканта, които ще се опитат да пресъздадат дълбочината на музиката, която ще представят, като едновременно с това техните изпълнения ще отпуснат присъстващите и ще ги пренесат в приказна атмосферата..
В програмата ще може да чуете както песни от трите албума на Рут Колева (последният от които е обявен за БГ Албум на 2014 от БГ Радио), така и парчета от най-новия албум на певицата, чиято премиера ще бъде специално за гостите на концерта. Очаквайте много изненади и специални гости.
Аранжиментите ще бъдат под ръководството на световно признатия композитор, Владимир Джамбазов.
Станете част от този невероятен двучасов музикален празник, създаден лично за всеки, който го слуша и гледа.

Continue Reading
Advertisement