Connect with us

Спорт

Ръгби по Евроспорт наесен

Avatar

Публикувано

на

Евроспорт ще излъчва международните срещи на френския национален отбор по ръгби през есента на 2016-а година. Ексклузивните права, които Евроспорт придобива, са резултат от споразумението на канала с Френската федерация по ръгби. С партньорството Евроспорт за пореден път утвърждава лидерската си позиция в излъчването на мачове от цял свят, включително и в онлайн платформите на Discovery Group за територията на Европа.

Сделката включва излъчването на трите контролни мача на националния отбор по ръгби на Франция, влиза в сила по-късно тази година и обхваща следващите пет сезона. Двубоите ще бъдат достъпни по  Eurosport и на онлайн платформата Eurosport Player.

“За нас е голяма чест, че ни беше гласувано доверие да излъчваме международните двубои на френския национален отбор. Фактът, че Евроспорт придоби тези ексклузивни права в световен мащаб и разработва и прилага стратегии за по-широко и ефективно излъчване, само подчертава големите възможности, които можем да предоставим на нашите партньори.“, коментира изпълнителният директор на Евроспорт Питър Хътън.

Първите мачове на френския национален отбор, достъпни в ефира на Евроспорт, ще са контролите със Самоа (12-и ноември), както и срещите с националните отбори на Австралия  и настоящия световен шампион Нова Зеландия (26-и ноември).

Continue Reading
Advertisement