Connect with us

Кино

Ръсел Кроу ще спасява света тази събота по FilmBox Extra

Avatar

Публикувано

на

Любимите актьори Дженифър Конъли, Ема Уотсън, Рей Уинстън, Антъни Хопкинс и Лоуган Лърман ще му партнират и заедно ще пренесат зрителите в екшън историята

Програмата на FilmBox Extra ще прикове зрителите пред екраните тази събота с епичната кинопродукция „Ной“. Носителите на „Оскар“ Ръсел Кроул и Дженифър Конъли са звездите във филма, които трябва да се изправят пред апокалиптичен потоп, застрашаващ човечеството. Нетрадиционната кино комбинация между религия, мит и екшън са пленили вече милиони зрители в цял свят с нотките на любов, лудост и границите, до които човек е способен да стигне в името на вярата. Режисьорът Дарън Аронофски е съсценарист на филма заедно с Ари Хендъл, както и копродуцент заедно със: Скот Франклин, Мери Парънт и Арън Милчан. Зрителите ще могат да се насладят на интересната история тази събота в 17:00 ч. по FilmBox Extra HD.

Дарън Арнофски определя „Ной“ като най-амбициозният си проект. Интересният сюжет го пленява изцяло и го кара да отложи другите си проекти, включително режисурата на продължението на „Върколак“. Припознавайки се с героя от филма, режисьорът изобразява чувството на гняв и надежда изключително умело. Сюжетът ще надмине  много очаквания и емоции със запленяващата история за Потопа. Незабравимата игра на Ръсел Кроу се превръща в ролята на живота му.

Героят на Кроу е избран от Бог за велико дело преди апокалиптичен потоп да разруши света, което е в основата на успеха на продукцията. Изправен срещу реален враг и непозната заплаха, той носи тежестта да постави ново начало в историята на човечеството. Дали ще успее зрителите ще могат да проследят тази събота от 17:00 часа по FilmBox Extra.

В звездния състав на „Ной“, освен Ръсел Кроу, публиката ще види също носителката на „Оскар“ Дженифър Конъли („Красив ум“), Рей Уинстън („Снежанка и ловецът“), Ема Уотсън (поредицата „Хари Потър“), Антъни Хопкинс („Тор: Светът на мрака“), Логън Лерман („Тримата мускетари“) и др.

Advertisement

„Ной“ e една от многото вълнуващи продукции, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox Extra тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Continue Reading
Advertisement