Connect with us

Кино

Рязко вдигаме нивото на адреналин с новия трейлър на „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“

Avatar

Публикувано

на

HSW WHITE

За  пореден път Бързи и яростни: Хобс и Шоу ни поставя на изпитание. До каква степен ще се покачи адреналинът ни пред шокиращата гледка от професионални хватки, несравними екшън изпълнения и опасност след опасност? Със сигурност обаче трябва да запазим самообладание, за да „влезем във филма“ и да изгледаме една от най-дългоочакваните продукции тази година!

Кадрите в новия трейлър ни пренасят директно на „бойното поле“, където бързите коли, красивите жени и необичайните локации са задължителен елемент. Изключително опитните тайни агенти с нескрита ненавист един към друг Люк Хобс (Дуейн Джонсън) и Декард Шоу (Джейсън Стейтъм) са принудени да обединят усилия и да се изправят срещу глобалната заплаха, която застрашава живота на цялото човечество. В нажежената обстановка влиза и сестрата на Хобс, която се превръща и в най-голямото препятствие за кибернетично усъвършенствания терорист Брикстън (Идрис Елба). Другата невероятна дама с ключова роля във филма е Еиза Гонзалес, а несравнимата звезда на Бързи и яростни: Хобс и Шоу е Хелън Мирън, която влиза в ролята на майката на Шоу.

По-лесно ли е да спасяваш света от смъртна опасност отколкото да се сработиш с този, към когото изпитваш истинско отвращение? А какво се случва, когато и семейството е замесено? Всичко това в комбинация с брилянтния актьорски състав, превърнал се в емблема за целия екшън свят, ще разберем в разгара на лятото.

Влизаме ребром в екшъна заедно с Бързи и яростни: Хобс и Шоу в кината от 2 август на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement