Connect with us

Култура

Сбъдват ли се пророчествата на Нострадамус

Avatar

Публикувано

на

Всепризнатият специалист по мистичните предсказания на Нострадамус –  Марио Рийдинг – прави впечатляващи разкрития за близкото и далечно бъдеще.

Едва ли има по-популярен ясновидец от френския астролог Мишел дьо Нострадам, по-известен с името Нострадамус. Мистериозните му послания се простират далеч отвъд рамките на вече изминалите столетия, а споровете около истинските им значения не стихват.

Ключ към разчитането на неговите закодирани в четиристишия предсказания предлага сензационното издание „Нострадамус: всички пророчества за бъдещето“ от Марио Рийдинг – авторитет по история на маите и католическия мистицизъм и може би най-изтъкнатият специалист по мистичните думи на гадателя.

Книгата, превърнала се в хит още с появата на първото издание през 2015 г., има изцяло нов подход към превода на текстовете, завещани на света от Нострадамус, и разкрива техния вътрешен смисъл, като ги отнася както към предстоящи ключови събития от XXI век, така и към по-далечното бъдеще на човечеството.

Стартирайки своите тълкувания от четиристишия, които вече са се сбъднали – като  рухването на Кулите близнаци, войната между САЩ и Ирак, съдбата на Саддам Хюсеин, смъртта на папа Йоан Павел II, смъртта на кралица Елизабет II (предречена за 2022 г. още през 2015 г.!) и други, настоящият текст предлага подредени хронологично събития, които чертаят вълнуващата съдба на човечеството.

Advertisement

Рийдинг използва новаторски подходи, за да „преведе“ думите на ясновидеца на езика на съвремието.

Дали наистина до края на XXI век на Земята ще падне астероид? Ще има ли нова световна война и кога ще избухне тя? Кога и къде ще се роди Третият Антихрист? Какви ще са последиците от климатичните промени? Ще ни подчини ли  изкуственият интелект?

Нострадамус пророкува, а Рийдинг превежда, описва, тълкува и обобщава. Така  „Нострадамус: всички пророчества за бъдещето“ се превръща в удивителна разходка из градините на бъдещето на хората, която отправя предупредително послание – единствено чрез настоящите ни действия можем да променим задаващите се събития.

A дали пророчествата са верни – ще се убедим в следващите десетилетия.

Марио Рийдинг е автор на първото издание на тази, превърнала се в бестселър книга „Нострадамус – всички пророчества за бъдещето“, както и на „Нострадамус – добрите новини“ и „Нострадамус и третият Антихрист“, а и на пълния сборник с пророчества на Нострадамус „Всички съчинения и пророчества на Нострадамус“. Неговата трилогия, посветена на Нострадамус и състояща се от „Предсказанията на Нострадамус“, „Кодексът на маите“ и „Третият Антихрист“ – трилъри, основани на темата за липсващите петдесет и осем пророчества на Нострадамус – се превръща в международен бестселър, в трийсет и осем страни откупуват правата за отпечатването ѝ. Марио участва в множест-во, посветени на ясновидеца, документални филми, заснети от „Дискавъри“, „Нешънъл Джиографик“ и „Хистъри“. Освен това влиза в създадения от списание „Ум, тяло, дух“ списък със сто влиятелни духовни личности.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement