Connect with us

Кино

Свети Валентин с Дженифър Лорънс

Avatar

Публикувано

на

Този уикенд каналите на FilmBox са подготвили за зрителите си вълнуваща програма, а романтичният акцент в нея е премиерната за канала драма „Луди от любов “. На 13 февруари зрителите ще могат да се потопят в история, припомняща силата на чувствата и изпълнена с любов. Продукцията ще се излъчи тази неделя от 22:00 ч. по FilmBox Extra HD.

Романтичната драма „Луди от любов“, режисирана от Дрейк Доримус ще подари на зрителите горчиво-сладко преживяване, докато проследяват историята на англичанката Анна (Фелисити Джоунс) и американеца Джейкъб (Антон Йелчин) – които се влюбват силно, докато са студенти в Лос Анджелис.

Идва времето в което Анна трябва да се върне обратно в Англия, а Джейкъб остава в Америка. Това е началото на редица събития, които тестват силата на обичта им. Джейкъб се впуска във връзка със Саманта (Дженифър Лорънс), момиче влюбено в него от твърде отдавна. А в живота на Анна се появява Саймън (Чарли Бюли), който и предлага брак. До къде ще доведе всичко това? Любовта по-силна ли е от разстоянието и новата любов ще надвие ли старата? Каква е цената за преследване на истинското щастие? Отговорите на тези и още много въпроси ще бъдат открити в сюжета на „Луди от любов“ тази неделя от  22:00 ч. по  FilmBox Extra HD.

„Луди от любов“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Continue Reading
Advertisement