Connect with us

Lifestyle

Свети Валентин 2021: на мода са смарт подаръците, които могат да превърнат всеки дом в СПА център

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Този Свети Валентин шведският beauty tech бранд FOREO изкушава със страхотни смарт идеи за подарък. Независимо дали търсите изненада за мъж или жена, на foreo.com ще откриете чудесна селекция от продукти за грижа за кожата, като само сега едни от най-продаваните са с до 25% намаление. 

Благодарение на патентованата смарт технология и естествените, ефективни съставки, продуктите FOREO могат да превърнат всеки дом в СПА център и да повишат самочувствието, осигурявайки ви здрава и сияйна кожа. А в актуалната стресова епидемична обстановка, подарък, който ще ви осигури грижа и релакс от уюта на дома ви, е особено подходящ.

Ето няколко изкусителни предложения за Деня на влюбените от FOREO, които се радват на интерес от страна на звезди като Ким Кардашиян, Рита Ора и Парис Хилтън:

UFO + маски за лице

Advertisement

Когато говорим за СПА у дома, перфектното решение е едно: FOREO UFO. Звуковото устройство, ускоряващо ефектите на маските и серумите за лице UFO, може да превърне уморената ви кожа в сияйна и здрава с едно натискане на бутона за включване. Този модерен уред идва с революционна LED светлинна терапия, T-Sonic пулсации, термотерапия и криотерапия, което ще ви осигури луксозно СПА изживяване! Сега можете да го откриете в комплект The Diva с няколко маски FOREO на изкусителна цена.

FOREO BEAR x SERUM SERUM SERUM

Умен, функционален и мощен смарт уредът за лице BEAR е последната иновация на FOREO, която представлява революционно решение за перфектно тонизиране на кожата.

Благодарение на уникалната технология с микроток и пулсациите T-Sonic, това ненадминато устройство ще осигури на кожата на лицето и шията ви стягащ, регенериращ и изключително нежен масаж. А като добавим и меки пастелни цветове: лесно ще се влюбите!

Сладкото мече BEAR перфектно се допълва от серума FOREO Serum Serum Serum. Той осигурява по-ефективнaта трансмисия на микроток по кожата и ви дава възможност да вземете максимума от терапията с BEAR.  Резултатът е здрава, сияйна, по-стегната и жизнена кожа.

Advertisement

ПЕРФЕКТНО ЧИСТА КОЖА за мъже и жени – luna 3

Днес основното почистване на кожата от остатъците от грим, замърсявания от околната среда и бактерии е от съществено значение както за жените, така и за мъжете. Защо не превърнете тази рутинна задача в уелнес ритуал за повдигане на настроението на Свети Валентин? В комфорта на дома си можете да се насладите на нежната почистваща сила на своя личен масажист LUNA 3 и LUNA 3 Men. Тези емблематични уреди за кожа комбинират изключително мек и хигиеничен силикон с много приятни T-Sonic пулсации. Устройствата имат и анти-ейдж функции и гарантират, че ще заобичате кожата си отново!

В България всички продукти на марката FOREO могат да бъдат закупени с безплатна и безопасна доставка от www.foreo.com, както и от магазина на Notino в Paradise Center и онлайн на www.notino.bg.

Continue Reading
Advertisement