Connect with us

Lifestyle

Светлана Хънт и Криско зарадваха децата на Повеляново

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Рап звездата и DJ Happy забавляваха малките фенове

Светлана Хънт и нейната Lucky Hunt зарадваха децата от село Повеляново, община Девня, като организираха голямо коледно и новогодишно парти. Собственичката на фондацията е известна като един от най-големите благотворители в този район на България. Г-жа Хънт организира благотворително шоу за малките възпитаници и лично покани най-голямата ни хип-хоп звезда Криско, който изнесе концерт пред възторжената публика. Малчуганите са забавляваха от сърце и пяха на сцената заедно с изпълнителя на „Видимо доволни“ и още куп други хитове. За страхотното настроение на присъстващите се погрижи и известния  DJ Happy, който направи истинска коледна дискотека в местното читалище.

„Искахме да стоплим предпразнично сърцата на нашите деца”, заяви Светлана Хънт. Всички малки палавници получиха и персонални подаръци, а в разгара на купона  едвам сдържаха сълзите си от радост. В края на тържеството малчуганите бяха повече от развълнувани и едвам успяваха да носят всички коледни дарове.

От няколко години насам фондация Lucky Hunt е основен спонсор на различни събития и провежда специална социална политика в района на гр.Девин. Г-жа Хънт е създател на програмата “Children’s Workshop” за деца, болни от аутизъм и синдрома на Аспергер, които чрез нея общуват с животните.

Жителите на Повеляново вече се радват и на светлините на коледната елха, която Светлана Хънт подари на местните жители. Тя е украсена с гирлянди, лампички и стотици други светещи декорации.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement