Connect with us

Lifestyle

Световните звезди премахват любовни татуси с лазер

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Когато настъпи раздяла сред представителите на шоубизнеса, разтърсващата любов понякога оставя след себе си разбити сърца и омраза, съпроводени с шумни скандали, които дълго след това са сред най-акуталните теми в светските медии.

Но неприятните спомени на екс любовните двойки, като в сценарий на касова филмова продукция, не са единствените, които остават завинаги след раздялата.

Според статистиката една немалка част от влюбените сред популярните личности татуират инициалите на любимия/та си или друг татус, който по някакъв начин напомня за връзката. Когато това се случи, при раздяла татуировката остава заедно с неприятния или нежелан спомен за човека.

Това е проблем, чието решение липсваше до преди няколко години, когато за отстраняване на татуировки се стигаше до прилагането на недопустими методи от гледна точка на естетичната дерматология, като процедури с киселина, хирургическа намеса и дори дермабразио.

Advertisement

Днес след появата на неинвазивните (безкръвни) лазерни уреди като PicoSure, които отстраняват абсолютно безболезнено татуировки, нещата придобиват друго измерение. Американският революционен уред, съчетал в себе си най-новите технологии, закратко се превръща в ефективен лек срещу любовните спомени и безспорен хит сред богатите и известните.

Типичен пример за звездна раздяла с необходимост от премахване на татуировка е тази между Бионсе и Джей Зи. Бионсе реши да заличи сватбената си татуировка след връзката си с Джей Зи, който според слуховете й бил изневерил и всеки спомен за него носел болка в живота на най-продаваната поп изпълнителка. Въпросният болезнен спомен се намираше на безименния пръст на звездата и представляваше римското число 4, което символизира тяхната годишнина, както и рождените им дати (4 декември-Джей Зи, 4 сепември-Бионсе).

снимка: Инстаграм

Друга любовна раздяла по холивудски остави след себе си татус с името на Дженифър Лопес. Става въпрос за романса с рапъра Дрейк, който след връзката си с латино дивата обеща да премахне татуировката си и така да докаже любовта към новата си половинка Риана.

Има случаи и в които звездата дори да не желае да премахне татуса си, това се превръща в условие на новата любов. След раздялата си с Каручи Тран, на ръката на рапъра Крис Браун остава завинаги образа на лицето на своята екс любима. Но след като влиза в интимна връзка с Риана, тя държи татуса да бъде прамахнат, като директно му заявява : „Не можеш да имаш лицето на Каручи на ръката си, ако ще си с мен.“ Понякога е въпрос на чест, примесен с ревност, а тогава се намесват лазерните уреди, които спасяват връзки като тази.

Advertisement

снимка: ПР

Риалити звездата Клои Кардашиян пък премахна завинаги с лазер татуировката на кръста си от тинейджърските си години с надпис “Daddy”. Според слуховете, татусът бил свързан с важна за нея любов от миналото, а според други с нейния баща, който стана популярен със смяната на пола си. След премахването на татуса си, Клои неведнъж е съветвала своите по-малки сестри Кендал и Кайли да не првят грешката да татуират тялото си. Изглежда обаче, те не са се вслушали в съвета й, защото скоро след това и двете се татуираха. Кендъл си изрисува малка бяла точка на средния пръст, а Кайли бе забелязана с малко червено сърце, татуирано на горната част на лявата й ръка.

*Източник на част от материалите:hollywoodlife.com

Continue Reading
Advertisement