Connect with us

EDM

Световноизвестен британски DJ гостува на бар SWITCH този петък

Avatar

Публикувано

на

Тази година летният сезон за музикалната сцена в София ще бъде отбелязан подобаващо. Легендарният брейк бийт DJ и продуцент KRAFTY KUTS пристига в София за едно грандиозно гостуване. Поканен от столичния бар SWITCH, удобно ситуиран под „Моста на влюбените“ до НДК, популярният британски артист ще забавлява публиката напълно безплатно. Събитието започва от 22 ч. този петък.

За гостуването си у нас в петъчната вечер именитият DJ е подготвил специален сет, както с „олд скуул“ неща, така и нови парчета от предстоящия му албум. Преди госта от Великобритания, пък, зад пултовете в столичния бар, бийтове ще миксира Emil Prize.

Мартин Рийвс, както е истинското име на изобретателния продуцент, печели наградите на BreakBeat Awards в категория за най-добър диджей в три поредни години. Носител е и на престижните отличия за най-добър албум („Against Тhe Grain Classics“). Музикалните му умения го нареждат на една сцена с Тhe Prodigy и Fatboy Slim. Работил е с много артисти, сред които A Skillz, Deadmau5, Crookers, Dynamite MC, The Scratch Perverts и много други. Дискографията му е доста обширна, сетовете разнообразни и енергични – от брейк бийт, през фънк до хип-хоп.

Както подсказва мисията, с която идва тук, KRAFTY KUTS ще гостува на SWITCH с идеята да превключи от пролетен към свежия летен тип партита. Ето защо, посещавалите вече централния софийски бар, този път ще се изненадат, защото освен запомнящо се изпълнение, на 20 май заведението ще очаква посетителите си с отворена лятна градина и интересен, в стила на идващия сезон интериор.

Цялостната концепция на бар SWITCH е създаването на алтернативно заведение, където хората имат възможност да прекарват приятно време през деня, да се забавляват вечер, да се откъснат от стерилната офис среда и да се отдадат на творчество в приятна атмосфера, като междувременно имат възможност да се запознаят с новите и водещи тенденции в областа на екстремните спортове. Заведението е своеобразно разделено на тематични зони като „снежна“ (зимни спортове), „сърф“ (водни спортове), „скейт“ (спортове за градска среда) и алтернативна „офис зона“ подходяща за провеждане на срещи в креативна обстановка, работа на свободен принцип или откъсване от офиса.

Advertisement

Стремежът на създателите е мястото да се свърва с креативност и в него да се родят бъдещи проекти, кампании и дейности, свързани с активния живот, градската и извънградската среда, барът да бъде своебразен генератор на идеи. С цел посетителите да се чувстват уютно, спокойно и творчески е и желанието на собствениците традиционно да организират събития с международно присъствие, като входът за всички е безплатен. Гостуването на KRAFTY KUTS този петък ще е без билет благодарение на основния спонсор Bushmills.

Continue Reading
Advertisement