Connect with us

Литература

Световноизвестният писател Нийл Доналд Уолш идва в България

Avatar

Публикувано

на

Neale Donald Walsch 2

В края на месец май световноизвестният писател Нийл Доналд Уолш ще гостува в България, за да сподели своя опит и вдъхновение, с които ще потопи българската публика дълбоко в тайните на успеха и изобилието. В рамките на една седмица програмата на прочутия лектор и мотиватор у нас предвижда два тематични семинара и множество срещи с медии и известни личности. Така организаторите ще дадат по-голям шанс на българина да се докосне до мъдростта на Уолш, до едно ново разбиране и приемане на живота, благодарение на което всеки може да постигне мир и хармония, да намери своя път към щастието и успеха.

Работата на Нийл Доналд Уолш като духовен посланик, чиито думи дълбоко докосват целия свят, е призната в глобален мащаб. Книгите му бързо се превръщат в бестселъри на всички континенти. Сочен е за вестител на новото време, а много от неговите уроци за живота се използват за пример и в духовните, и в бизнес средите в България. Близкият до хората и разбираем език на автора му помага да разпространява посланията за обръщане на човека от насилие към мир, от объркване към яснота, от гняв към любов. Успява да го постигне благодарение на множество неправителствени организации, фондации и сдружения, които създава, и чрез които помага на хиляди хора в нужда.

[media-credit id=198 align=“alignleft“ width=“300″]neale-donald-walsch_3[/media-credit]

Нийл Доналд Уолш е автор на 33 книги, като най-известната му поредица в България и по света е трилогията „Разговори с Бога“. Първата му книга („Разговори с Бога“ 1) е издадена през 1995 г., преведена на 37 езика до днес и дори филмирана в Холивуд, тя успява да се задържи цели 137 седмици на върха в класацията на Ню Йорк Таймс за най-продавани книги. A историята на самия Уолш, който от безработен бездомник се превръща в милионер, носещ посланието към човечеството за духовен и осъзнат живот, се превръща в съвременна легенда за силата на духа и вярата.

Личният път на Уолш към духовното разбиране започва в момент, в който е фалирал, разведен и живее на улицата. Чисто човешки задава въпрос към Бог – „Какво съм направил, за да заслужа живот, изпълнен с постоянни битки?“. За негова изненада нещо го кара да продължи да пише отговора – „Действително ли искаш отговор или просто си изкарваш яда?“. Именно така започват неговите „Разговори с Бога“, които се превръщат във вдъхновение и упование за милиони хора по света.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement