Connect with us

Театър и постановки

Световното първенство по футбол завършва с грандиозен двубой по БНТ

Avatar

Публикувано

на

Andrea Banda Banda jpeg

снимка: ПР

Суперфинал с Аржентина срещу Франция и студио с професионалните анализи на Димитър Бербатов, Илия Груев, Александър Томаш и Христо Янев по БНТ 1 и БНТ 3 на 18 декември от 15:30 ч. 

Един месец светът беше футбол и сега предстои истински грандиозен финал между Аржнтина и Франция, който ще бъде предхождан от последното звездно студио с едни от най-добрите професионалисти. Финалната студийна програма БНТ за Мондиала ще бъде в два дни: събота (17 декември) с начален час 16:00 ч. и неделя (18 декември) в 15:30 ч. по БНТ 1, БНТ 3 и https://bntnews.bg/sport. Съботните гости на запазената марка на БНТ „Трето полувреме“ ще бъдат любимецът на жеската част Благой Георгиев, шеговитият Велислав Вуцов и не по-малко достолепният Ангел Славков.

На 18 декември (неделя) от 15:30 ч. – час и половина преди първия съдийски сигнал и самият финал в 17:00 ч. водещият и скоро завърналият се от Катар Илиян Енев ще приветсва своите легендарни гости Димитър Бербатов, Илия Груев, Александър Томаш и Христо Янев. Те доказаха с анализите си през първенството, че обществената медия се е спряла на възможно най-подходящите. Специалното цветно и забавно присъствие на Андреа Банда Банда ще радва отново зрителите с обзор на феновете в социалните мрежи. Никола Ибришимов ще коментира от мястото на събитието – Лусаил Стейдиъм – церемонията по закриване, която ще предхожда футболната среща, както и самия двубой, а репортерският екип Бюлент Мюмюнов и оператор Николай Балкански ще предостави любопитен прочит на събитията, точно както го прави непрестанно в последния месец.

След 4 седмици на ненадминати футболни емоции, шокиращи резултати, обрати, драматични развръзки, изпълнения на дузпи, сълзи, радост, победи и загуби е време за развръзката на 22-то Световно първенство по футбол. Предстои суперфиналът между Аржентина и Франция. „Албиселесте“ започна с неочаквана загуба, като отстъпи на Саудитска Арабия с 1:2 в първия си мач на турнира, но от онзи злополучен момент последваха само и единствено успехи. Южноамериканците, предвождани от огромната си звезда – седемкратния носител на Златната топка Лионел Меси – съумяха да стигнат до финала. Срещу тях застава действащият световен първенц – бранещият короната си състав на Франция, който е вдъхновяван от чудесния Килиан Мбапе и легендарния селекционер Дидие Дешан. Финалът се очаква да подобри всякакви рекорди по зрителски интерес и аудитория в световен мащаб, а БНТ ще се погрижи да представи всичко най-вълнуващо по възможно най-разнообразния и обективен начин. Аржентина срещу Франция, Меси срещу Мбапе! Историята се случва пред очите ни, бъдете с БНТ 1, БНТ 3 и bntnews.bg/sport.

Advertisement

Зрителите ще научат кой ще бъде световният шампион на ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022 в двубоя Аржентина – Франция, който се излъчва съместно между Българската национална телевизия и Нова Броудкастинг Груп.