Connect with us

Кино

Светът се завърна на Пандора с впечатляваща галапремиера на „Аватар: природата на водата“

Avatar

Публикувано

на

AV1L0540 jpg

Зоуи Салдана, снимка: StillMoving.net for Disney

На уникалното събитие специални гости бяха и мис България 2010 Ромина Тасевски и съпругът ѝ – футболистът Дарко Тасевски 

Светът отново принадлежи на Аватар. Вчера, 7 декември, в Лондон се състоя бляскавата световна премиера на Аватар: Природата на водата – дългоочакваното продължение на мегахита от 2009 година, с който Джеймс Камерън завинаги промени представите ни за качествено и зрелищно киноизживяване. Първите отзиви за новия филм вече са налице и свидетелстват, че той е дори още по-грандиозен и революционен от своя предшественик.

Напълно в тон с неповторимия визуален стил на продукцията, галапремиерата на Аватар: Природата на водата беше решена с поразяващ „извънземен“ размах и пищност, и направи наистина паметно преживяването на събралите се стотици фенове, гости и звезди. По синия килим към Пандора преминаха режисьорът Джеймс Камерън и продуцентът Джон Ландау, които предвождаха актьорския екип на филма в лицето на неотразимите звезди Зоуи Салдана, Сигорни Уивър и Кейт Уинслет, както и Сам Уортингтън, Стивън Ланг, Джоел Дейвид Мур и др.

IMG 5324

снимка: ПР

Advertisement

Уникалната възможност да се докоснат до невероятната атмосфера на събитието, както и да бъдат едни от първите хора в света, насладили се на Аватар: Природата на водата, получиха и по нищо неотстъпващата и на най-големите филмови звезди мис България 2010 Ромина Тасевски, както и нейният съпругът, футболистът Дарко Тасевски. Двамата споделиха, че изживяването било невероятно и че са просто без думи.

Родните зрители ще могат да се потопят в пълнокръвния и всепоглъщащ свят на Аватар: Природата на водата от 16 декември само в кината, а най-нетърпеливите могат да посетят Пандора още на 15 декември на специални предпремиерни прожекции. Купете своя билет сега!