Connect with us

Музика

Свършват промо-билетите за концерта на ОneRepublic

Avatar

Публикувано

на

OneRepublic_NativeWorldTourИнтересът към първия концерт у нас на една от най-актуалните групи продължава да расте и предвидените промо-билети за най-близките до сцената места – тези на терена – се очаква да свършат още тази седмица. След изчерпването на промо-билетите за концерта на One Republic, цената им ще се покачи.

„Шоуто ще бъде зрелищно, ако съдим по изискванията, които получихме за изграждането на самата сцена и за броя съоръжения за специални ефекти. Най-вероятно на терена ще построим и специално удължение на сцената, по което Райън Тедър и останалите музиканти ще ходят на някои от парчетата.“, заяви Петър Петров от BALKAN ENTERTAINMENT COMPANY.

Петима от вече закупилите билети за шоуто ще имат възможност да се срещнат с групата на живо, часове преди шоуто. Номерата на печелившите билети ще намерите в сайта на организаторите от BALKAN ENTERTAINMENT.

Звездната банда OneRepublic пристига за първи път в България на 2 юни в зала „Арена Армеец“ по покана на BALKAN ENTERTAINMENT COMPANY. Авторите на Counting Stars, If I lose myself, Love runs out, Apologize, Good Life и най-новия хит в телевизионния и радио ефир I Lived, са на върха на своята слава и за щастие на българските фенове София е една от спирките в световното им турне „Native Tour“ през 2015 година.

Билети за събитието може да откриете в мрежата на Eventim.bg в цялата страна на цени от 65 до 110 лв.

Continue Reading
Advertisement