Connect with us

Кино

Семейството на най-големия злодей в историята в „Аз, проклетникът 3“ расте!

Avatar

Публикувано

на

2458 TP 00101R

снимка: PR

Запознайте се с Дру – брата близнак на Гру, който в Аз, проклетникът и Аз, проклетникът 2 доказа, че по-голям злодей от него не е съществувал. Новият трейлър на третата част от забавното приключение ни представя Дру – пълното копие на Гру… но с буйна руса коса. В Аз, проклетникът 3, който излиза на голям екран на 30 юни, изгубеният роднина ще се опита да върне брат си към злодейството.

 След като Гру осинови трите момичета и намери любовта в лицето на Луси, той сякаш е напът да изгуби суперзлодейските си сили. В първия трейлър видяхме как е преметнат и унижен от един смахнат бандит – Балтазар Брат. И това сякаш е краят на кариерата и славата му. Но по неведоми пътища Гру разбира, че има брат близнак, за когото никой не подозира. Дру е пълно копие на брат си… но с коса и по-богат. Освен това той е изключително неопитен във вършенето на зли деяния. Двамата братя са принудени да се съюзят за една последна кражба, а Гру ще трябва да си припомни как се правят злини и да направи всичко възможно брат му да не пострада в мисията. 

2458 MINIONS AS DJS BONUS 01R

снимка: PR

 Как ще завърши всичко? Ще се справи ли Дру със задачата, въпреки липсата на опит? Ще успее ли да отмъсти Гру на Балтазар Брат за унижението? И най-важното – ще си върне ли уважението на своята армия миньони? Отговорите на всички въпроси предстоят в Аз, проклетникът 3 – в кината на 2D и 3D от 30 юни 2017.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement