Connect with us

Lifestyle

Серия от вечерни пикници забавляват столичани 

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Лятото е официално тук и е време за заслужена почивка. Не е нужно да чакате планираната отпуска, защото може да се насладите на добре изкарано време, вкусна храна и много забавление и то в градска среда.

Всичко това може да намерите на една поредица събития, които носят духа на лятото точно такова, каквото го обичаме – на открито, с музика, смях и студена бира. Те ще се проведат в централната градска част на София.

Тези, които искат да завършат работната седмица с почивка преди още да е започнал уикендът, могат да се включат в Staropramen ПИКНИК – това са серия от свежи събития, които ще ви поднесат магични петъци, музикални съботи и забавни стендъп недели с пражка бира №1 – Staropramen, и много апетитни изкушения.

Следващият пикник е планиран от 24 до 26 юни пред Телефонната палата, а след него ще се проведе зад НДК. За останалите събития и за всички подробности може да следите тук.

Advertisement

Освен за добрата атмосфера, вкусната храна и първокласната бира, от Staropramen са се погрижили и за това да си тръгнете с подарък – ще имате възможност да спечелите уникално колело, кошница за пикник или одеяло за пикник.

За тези, които обичат да колекционират ценни мигове в снимки, ще има на разположение instagrammable спотове, на които да запечатате усмивките си от събитието.

Continue Reading
Advertisement