Connect with us

Кино

Силвестър Сталоун и Винсънт Д’Онофрио по FilmBox Plus

Avatar

Публикувано

на

В петъчната вечер зрителите ще могат да се насладят на вълнуващите филми „Законът на Картър“ и „Хлор“ 

Тази вечер зрителите ще имат възможността да се насладят на популярните филми „Законът на Картър“ и „Хлор“ със звездите Силвестър Сталоун и Винсент Д‘Онофрио в ефира на FilmBox Plus. Първият филм започва в 22:00 ч., а вторият – веднага след това в 23:40 ч.

Екшън трилърът „Законът на Картър“ разказва историята на Джак Картър (Силвестър Сталоун), който отдавна е напуснал родния Сиатъл и работи за мафията в Лас Вегас. След като разбира, че брат му Ричи е убит при инцидент с шофиране в нетрезво състояние, той се завръща у дома за погребението му. След разговор със своята племенница и старите си приятели обаче, Джак става все по-подозрителен и започва да се съмнява, че брат му всъщност е бил убит. Решен да открие истината, той съставя план да намери хората, отговорни смъртта на Ричи, и да отмъсти за него. Зрителите могат да проследят вълнуващия филм тази вечер в 22:00 ч. по FilmBox Plus.

„Хлор“ е комедийна драма с участието на Винсънт Д‘Онофрио и Кира Седжуик. Сюжетът на филма се върти около едно семейство, което се бори да поддържа високия си стандарт на живот в прекалено материалистичното си обкръжение в Нова Англия. Роджър Лент (Д‘Онофрио) работи на същото работно място повече от двадесет години. След като не получава повишението, за което се надява, съпругата му Джорджи (Седжуик) се вбесява, защото иска да продължи с досегашния им охолен начин живот. Семейството обаче е на ръба на фалита и дори не може да си позволи членство в местните кънтри клубове, докато хората от приятелския им кръг живеят в огромни имения. Роджър е отчаян, а студеното поведение на съпругата му го кара да сключи сделка за недвижими имоти, която изглежда опасна. Можете да гледате приключенията на семейство Лент тази вечер от 23:40 ч. по FilmBox Plus.