Connect with us

Tехнологии

Сияйният цвят среща стилния дизайн

Avatar

Публикувано

на

276E9QSB QDSB QJAB QHSB ftl

снимка: ПР

Новите дисплеи Philips E9 предлагат елегантен дизайн и ослепителни изображения

MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на Philips Monitors, анонсира три нови допълнения към E-серията от потребителски дисплеи. Наричани “E9,” тези модели се отличават с изключителен дизайн и впечатляваща картина. С диагонал от 27 инча, тези три модела имат тънки рамки и предлагат Full HD резолюция и Ultra-Wide Color технология, която осигурява живи и реалистични изображения, както и впечатляващи зрителни ъгли за повече удобство и наслада, независимо вкъщи или на работа.

Върхово качество на картината

Новите монитори Philips E9 използват отлична 27-инчова IPS матрица с LED подсветка. За разлика от стандартните TN панели, IPS осигурява по-качествено изображение и точно предаване на цветовете в комбинация със зрителни ъгли от 178/178 градуса. Това прави възможно възприемането на изображенията от почти всякакъв ъгъл при запазване на тяхната чистота и наситени цветове. Затова моделите са подходящи не само за гледане на снимки и филми, но и за браузване, както и за професионална употреба, където се изисква точно цветопредаване и еднородна яркост. Технологията Ultra-Wide Color дава на мониторите E9 много по-обширен набор от цветове, които са по-дълбоки, живи и естествени, а Full HD резолюцията (1920 x 1080) осигурява нужните детайли. Трите модела са щадящи за очите, благодарение на технологията Flicker-Free, която регулира яркостта и намалява трептенето за по-комфортна работа. На помощ тук идва и режимът Philips LowBlue, при който се използва интелигентен софтуер за намаляване на синята светлина с къса дължина на вълната, а това щади зрението в дългосрочен план.

Advertisement

Стилен дизайн

Мониторите E9 продължават традициите в интелигентния дизайн, който направи Е-линията на Philips толкова успешна. Предлагани с черно гланцово покритие и с елегантна метална стойка, трите 27-инчови модела имат дебелина от само 9.94 мм и са снабдени с AMD FreeSyncTM технология, която синхронизира честотата на опресняване с процесора на видеокартата за постигане на плавна игра. Мониторите са с ултра тънка рамка, която допълва елегантния им вид и в минимална степен разсейва потребителя, като освен това благоприятства създаването на мултимониторни конфигурации за професионални приложения и игри. Нещо повече, дисплеите не само изглеждат чудесно, но и щадят околната среда. Те са произведени от устойчиви, екологични материали, които покриват основните международни стандарти, не съдържат живак и олово, и се доставят в опаковка, която може да бъде рециклирана на 100%. Не на последно място, те се отличават с ниско потребление на енергия.

Лесно свързване

Трите монитора E9 са снабдени с универсални възможности за цифрова връзка като High-Definition Multimedia Interface (HDMI) и висококачествено видео и аудио от компютър или други мултимедийни устройства, включително цифрови приемници, DVD плеъри, рисивъри и видео камери. За да предложи още повече удобство, моделът 276E9QJAB включва още DisplayPort интерфейс, както и вградени стерео говорители.

Фамилията E9 продължава да расте

Advertisement

Освен с новите 27-инчови модели, фамилията Philips E9 ще бъде разширена и с още няколко продукта с плосък или извит екран. Всички те ще се отличават с елегантен, тънък дизайн с дебелина 9.94 мм и технологични иновации като AMD FreeSyncTM. Philips 276E9QDSB, 276E9QJAB и 276E9QSB ще бъдат налични през март 2018 на препоръчителна крайна цена от 369 лв. с ДДС. След тях през май предстои да се появи плосък Full HD модел с диагонал 23.8”, както и 21.5” Full HD през юли. Philips разработва и три извити модела E9, които ще предложат подчертан поглъщащ ефект и по-малко разсейване. Те ще бъдат налични в размер 31.5” Full HD/QHD и 27” Full HD от месец май.

Повече информация за мониторите Philips ще намерите на: www.philips.com/monitors

Continue Reading
Advertisement