Connect with us

Кино

Скандални рапъри се снимат в игрален филм

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Започнаха снимките на игралния филм за момчетата от скандалната рап банда „Murda Boyz”.  

Едноименният филм e по сценарий на Тео Чипилов и Моника Найденова, режисьор на продукцията е Виолет Панчева, една от главните роли във филма в поверена на българския актьор Христо Доков, а другите роли се играят от самите Murda Boyz.

Филмът е история за едно приятелство, което минава през различни етапи и препятствия. Боби, Марсо и Георги са момчета, които следват мечтата си да станат известни рапъри. Но пътят, който трябва да извървят до заветната цел е осеян с много трудности, разочарования, предателства и любов. Пътищата на героите се разделят във времето. След смъртта на баща му, който е разследващ полицай и се смята, че е убит по поръчка на влиятелен мафиот – Георги решава да се откаже от детската си мечта да бъде рапър и влиза в системата на МВР с цел, разобличаването на престъпника, отговрен за смъртта на баща му. Докато Марсо и Боби, продължават да гонят целта си да станат рапъри, навлизат в подземния свят и започват да работят за Любо Кокала, който ги въвлича в много сериозни проблеми…

Продуценти на „Murda Boyz“ са едни други скандални рапъри, познати на родната музикалната сцена като Зипо и Слаш – Христо Христов и Стоян Стоянов, но и със своята продуцентска компания – „Девил Синема“. „Девил Синема“ вече имат реализиран успешен пълнометражен филм „Чудовища“ 2022, разпространен от Alexandra Films, обявен в класация топ 3 най-гледани български филми и топ 10 най-гледани филми през месец май 2022.

Advertisement

„Murda Boyz” ще бъде завършен снимачно до края на месеца,  планиран е да излезе на екран през март месец 2023 последван от турне на Murda Boyz и фен срещи в цялата страна. Главните участници във филма имат над 1 милион последователи в своите социални канали.

Филмът ще бъде разпространен на голям екран от ALEXANDRA FILMS.

Continue Reading
Advertisement