Connect with us

Lifestyle

СкандаУ със специално шоу в Парк център “Юнак” през юли

Avatar

Публикувано

на

След дългата пауза на музикалните сцени по целия свят, в Парк център “Юнак”, София стартира поредица от дългоочаквани летни концерти. Те ще се състоят при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки, свързани с дистанция между хората и дезинфекция.

Любимците на цяла България СкандаУ заедно със своя бенд ще разтърсят сцената на Парк център “Юнак”  на 24 юли 2020  от 19 часа с изцяло хитов репертоар и ще създадат една наистина незабравима вечер! Специални гости на събитието ще бъдат Duli & Mati.

Тото и Лъчо са едни от най-успешните български изпълнители в момента, носители са на множество награди, и имат огромна фен маса! През 2019 г. те препълниха Арена Армеец, изнесоха концерти в САЩ, Канада и Европа, а през есента „СкандаУ Хайвера тур” събра техни почитатели във всички най-големи зали в пет града в страната. 2020 година е специална за СкандаУ, тъй като празнуват и своята 10-годишнина на сцена!

Призоваваме всички фенове да побързат с предварително закупуване на своите билети, тъй като капацитетът на Парк център “Юнак” ще бъде ограничен, съгласно Заповед № РД-01-277/26.05.2020 г. на Министерството на здравеопазването.

Билетите са на изключително достъпни цени:

Advertisement

Първите 200 билета са на цена от 15 лв. 

След изчерпване на промоционалните билети, цената им става 20 лв.

На място в деня на събитието, билетите ще са на цена от 25 лв.

Билетите могат да бъдат закупени в мрежата на Bilet.bg.

Advertisement