Connect with us

Lifestyle

„Скарлет + Иво = ВНЛ“ или мъжете са от Марс, а жените – от Венера

Avatar

Публикувано

на

За различната гледна точка на мъжа и жената за нещата от живота и любовта пише известният български сценарист, телевизионен водещ, журналист и драматург Иво Сиромахов в новия си роман „Скарлет + Иво = ВНЛ“ (ИК „Сиела”).

В типичния си стил авторът на „BG дневници и нощници“ и „Българско радио“ описва сложните взаимоотношения между преуспялата Скарлет и колоритния Иво. Той някога зарязал жена си, за да бъде със Скарлет, а тя, изморена от неговите изневери, хванала самолета за САЩ, без да му дава каквито и да е обяснения. Три години по-късно обаче Скарлет е убедена, че с Иво трябва да си дадат още един шанс…

Това, което следва, е своеобразно продължение на романите „Моят таен любовен живот“ и „7 жени“. С хапливия си хумор и пиперлив език Иво Сиромахов прави дисекция на секса и връзките, която ще накара читателя да се смее до сълзи и да прави (понякога не особено ласкателни) паралели със собствения си личен живот.

Мъжете са от Марс, а жените – от Венера в „Скарлет + Иво = ВНЛ“, а мъжката и женската гледна точка към любовта и връзките се редуват, едновременно показвайки и осмивайки всички стереотипи. Мъжките изневери, женската параноя, зодиите, бременността, стриптийза и запознанството с родителите – Сиромахов ще ви провокира да се смеете на глас и да се замислите за разликата между мъжкия и женския светоглед.

Скарлет + Иво = ВНЛ“ е вече по книжарниците, заедно с други добре познати заглавия от Сиромахов – илюстрираното издание на „Пълни събрани дневници и нощници“, романите „Шекспир 3D“, „Българско радио“ и др., както и сборниците с пиеси „Любовни истории“ и „Българско криминале”, разказите, публикувани в „Очила“, детската книга с приказки и илюстрации от Милослава Найденова „Малки приказки“ и др.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement