Connect with us

Lifestyle

Славена Вътова представя градското момиче на емблематични места в София

Avatar

Публикувано

на

SC Slavena 02

Водещата и модел е лицето на новата есенна кампания на Сердика Център

Водещата и модел Славена Вътова е музата на Сердика Център за сезон есен-зима 2021. Във вдъхновяваща фотосесия на емблематични места в София тя пресъздава есенната концепция на мола, посветена на градското момиче. Под мотото „Тук е“ се заявява новата модна колекция есен-зима в магазините в търговския център, за да ни напомни, че е време да сменим морските пейзажи с познатата динамика и цветовете на града през есента. Новият сезон идва да ни покаже, че точно тази промяна в природата може да донесе още по-приятни усещания, мисли и емоции, още по-добро настроение и така желания баланс. Настъпващата есен и преходът към по-динамичното ежедневие се отразяват неминуемо в гардероба на градското момиче. Топлите земни нюанси и меките, естествени материи все повече навлизат в ежедневния аутфит.

Цветовете на този сезон, представени по време на Седмицата на модата, могат да бъдат открити във всички нови колекции на магазините в Сердика Център – розов загар, пурпур, опушена тухла, класическото червено и синьо, мокър сняг, зелен ултрамарин. Те са и във всяка сграда, трамвай и изгрев в есенна София, както са ги уловили и предали фотографът на фотосесията – Костадин Кръстев – Коко и стилистът Августина Маркова – Тути.

Началото на есента свързваме и с първия учебен звънец. Ето защо в Instagram профила на Сердика Център гостуват Славена Вътова и нейната дъщеря Ема, която ще бъде първи клас. Заедно те ще споделят вълнението около подготовката с най-необходимото за училище и за детския есенен гардероб, но и ще покажат, че преди всичко трябва да се забавляваме.

Повече информация на: https://serdikacenter.bg/event/269

Advertisement
Continue Reading
Advertisement