Connect with us

Култура

Слави от The Clashers с последна книга от трилогията „Топ Мистерии“

Avatar

Публикувано

на

Слави Панайотов, познат на стотици хиляди фенове като Слави от The Clashers, ще изненада аудиторията си със своята трета дългоочаквана книга. След „Топ мистериите на България“ и „Топ мистериите на света“, които достигнаха рекорден тираж от над 150 000 продадени копия, идва ред за последната книга от трилогията, а именно изследване на най-далечната граница – Космоса.

С изданието „Топ мистериите на Вселената“ основателят на един от най-големите и най-бързо развиващи се YouTube канали у нас и автор на превърналите се в хитови видео класации с невероятни или малко известни факти избира да надникне по-надълбоко в редица интригуващи въпроси от Дълбокия космос. Търсенето на истината ще отведе читателите на едно вълнуващо пътешествие през необятните граници на времето и пространството.

Заключителната книга от трилогията идва като естествено продължение на предходните издания, които успяват да завладеят ума и да преобърнат  представите за света около нас. За големия успех свидетелства и фактът, че двете книги имат трайно място в редица класации за нехудожествена литература.

Само няколко години след като създава едноименния канал The Clashers в YouTube, Слави се радва на огромна популярност. Към момента той има почти 1.5 милиона последователи в различните платформи. Въпреки че завършва „Хотелиерство и туризъм“ в Холандия и няколко години се развива стремглаво в областта, младият предприемач решава да се отдаде на хобито си и да го развие. Фенове по света и у нас следят известните му ТОП класации и серии от невероятни факти. Слави е разработил и успешни отделни канали за гейминг и технологични ревюта.

Вече няколко сезона хилядите фенове очакват с нетърпение всеки нов епизод на ТОП класацията, която излиза онлайн всяка събота. Изданието „Топ мистериите на Вселената“ ще открехне завесата пред въпроси като:

Advertisement
  • Как е възникнала Вселената и колко голям е бил Големият взрив?
  • Защо ние съществуваме точно тук и сега?
  • Какви са тайните на светлината и защо тя е най-бързото нещо в космоса?
  • Защо светът на микро телата е подвластен на различни от нашите закони?
  • Имат ли черните дупки тайни, които никога няма да разкрият?
  • Луната и Марс повдигат някои много неудобни въпроси, но до днес нямаме отговори.
  • Как се е зародил животът в Космоса и дали е случаен?
  • Сами ли сме във Вселената и какви са доказателствата за съществуването на извънземни?

Любознателните фенове ще открият десетки нови и интересни неща сред страниците на книгата „ТОП МИСТЕРИИТЕ НА ВСЕЛЕНАТА“, която вече може да бъде поръчана от Ozone.bg, а по книжарниците ще бъде налична след 16.12.2020 г.

Турнето из цяла България, представящо последната, трета част от серията, се предвижда за пролетта.

Continue Reading
Advertisement