Connect with us

Tехнологии

OnePlus са вече част от предложенията на всички български оператори

Avatar

Публикувано

на

OnePlus N10 Frame 1

Най-новите модели от серията Nord N10 и N100 идват в коледен подаръчен комплект със слушалки OnePlus Wireless Z

Компанията производител на глобалния технологичен бранд OnePlus наскоро представи двата нови модела OnePlus Nord N10 5G и OnePlus Nord N100 смартфони, които през месец декември стават част от коледните предложения на българските мобилни оператори и най-големите вериги за техника.

Много повече за по-малко – така накратко изглеждат двата нови модела OnePlus Nord N10 5G и OnePlus Nord N100, които обединяват най-доброто от проучванията на потребителския опит през годините, както и внедряването на последните технологични иновации, които позволяват на компанията да предложи достъпен като цена продукт в по-масов потребителски сегмент в целия свят. Двата модела притежават всички етикети за първокласен смартфон – елегантен дизайн, бърз процесор, дисплей с висока разделителна способност, издръжлива батерия, висок клас камера и най-новите разработки на базираната на Android операционна система OxygenOS. Смартфоните OnePlus Nord N10 5G и OnePlus Nord N100 гарантират първокласно потребителско преживяване за ценители, които държат и на добрата цена.

С тази стъпка брандът отбелязва и навлизането си в нови ценови сегменти, като продължава традицията да предложи на потребителите целия набор от премиум опции във високия клас на телефоните, но с идеята за много по-достъпна цена, адаптирана към по-масова публика.

В България компанията дебютира официално през месец август 2020 г. с първия модел от серията Nord, който се предлага ексклузивно oт А1 и Технополис.

Advertisement

Новите модели от серията Nord – N10 и N100 ще бъдат налични в България през месец декември в уникален комплект с подарък слушалки One Plus Wireless Z, които издържат до 10 часа с едно зареждане от 10 минути и са с продажна цена от 50 евро. Предложенията ще са налични както следва:

OnePlus Nord N100 с подарък слушалки : A1, Telenor, Технополис и Техномаркет. Препоръчителна цена от 369 лв.

OnePlus Nord N10 с подарък слушалки : A1, Виваком, Технополис и Техномаркет. Препоръчителна цена от 639 лв.

N10 и N100 са наистина впечатляващи като съотношение качество-цена.

OnePlus Nord N10 5G: достъпно 5G преживяване.

Advertisement

Оборудван с LCD дисплей с диагонал 6.49 инча, резолюция Full HD+ и честота на опресняване 90Hz, моделът пренася светкавично възможностите на модерните 5G технологии в света на потребителите. Разполага с 6GB RAM и 128GB разширяема памет (до 512 GB) за съхранение на повече приложения, снимки и видеа. Батерията е с капацитет 4300mAh и поддържа една от най-новите технологии за бързо зареждане Warp Charge 30T, което автоматично означава по-издръжлива батерия за повече време прекарано навън. За любителите на качествената фотографията, смартфонът предлага основна камера с 64MP сензор, 8MP с ултраширокоъгълен обектив (119 градуса), 5MP за боке ефекти и 2MP за макро снимки. 16MP селфи камера го прави изключително подходящ и за видео-конферентни разговори и виртуални срещи. Силният процесор поддържа високи кадри в секунда, което е бонус за геймърите, а за видео и кино любителите, моделът включва високоговорители за завладяващо стерео преживяване.

Сред останалите характеристики на модела са още чипсет Snapdragon 690 с видеокарта Adreno 619L и 5G модем X51. Моделът разполага също с идентификация с пръстов отпечатък и не на последно място, отбелязва голямото завръщане на 3.5 милиметровия жак за слушалки. Елегантно стои и цветът на корпуса, Midnight Ice (среднощен лед).

OnePlus Nord N10 с подарък слушалки : A1, Виваком, Технополис и Техномаркет. Препоръчителна цена от 639 лв.

OnePlus Nord N100: премиум усещане на достъпна цена.

OnePlus Nord N100 е бюджетен модел, шампион в класа си по отношение на всички ежедневни функции – разполага с голям дисплей, голяма батерия и голяма памет на абсолютно достъпна цена. Моделът включва LCD екран с диагонал 6.52 инча с резолюция 900 x 1600 пиксела и два стерео високоговорителя. Снабден е с батерия с капацитет 5000 mAh с технология за зареждане при 18W.

Advertisement

В този смартфон основите характеристики включват още чипсет Snapdragon 460, 4GB RAM и 64 GB разширяема памет с MicroSD слот. Производителят е заложил и на основна тройна камера, която включва 13MP сензор, 2MP за макро кадри и 2MP за боке ефекти и посрещане на повече динамика във фотографията. Телефонът разполага също с идентификация с пръстов отпечатък и 3.5 мм жак за слушалки. Цветът на корпуса е Midnight Frost (среднощен скреж).

OnePlus Nord N100 с подарък слушалки : A1, Telenor, Технополис и Техномаркет. Препоръчителна цена от 369лв

И двата флагмана на новата OnePlus Nord N серия, OnePlus Nord N10 5G и OnePlus Nord N100 идват с Android 10 и OxygenOS 10.5. OxygenOS предлага опции като Тъмен режим, Zen режим, както и много нови възможности за персонализация, които позволяват на потребителите да променят всичко, от формата на иконите до анимациите при разчитането на пръстов отпечатък. Създадена специално, за да осигури ултра-бърз и първокласен потребителски опит, операционната система предлага и набор от над 300 софтуерни оптимизации за още по-впечатляващо продуктово преживяване.

Създадената през 2013 г. компания OnePlus стана известна с емблематичните си Android модели в премиум сектора, като успя за по-малко от 6 години да лансира над 15 успешни модела, с които се нареди в топ 5 на големите производители на висок клас смартфони в света. “OnePlus за нас е мисия, с която споделяме по-добрата технология с целия свят, като същевременно успяваме да направим и достъпни последните иновации и постижения във високите технологии за по-широк кръг от потребители. Серията OnePlus Nord е следващата стъпка, която предприемаме, за да предложим цена, която потребители в по-голям мащаб да могат да си позволят. Желанието ни е все повече хора да получат първокласно преживяване без да се натоварват бюджетно и без да правят компромис по отношение на качеството, което получават с нашите устройства”, сподели за медиите Пийт Лау, основател и главен изпълнителен директор на OnePlus.

OnePlus e глобална технологична компания специализирана в областта на разработването и производството на премиум клас смартфони и софтуер. Основана през 2013 г. от Пийт Лау, OnePlus бързо се нарежда сред топ 5 на водещите производители на висок клас смартфони в света с над 15 произведени модела и присъствие в повече от 50 държави в света. За OnePlus работят над 1700 служители на 3 континента с офиси, производствени и изследователски звена в Ню Йорк, Лондон, Бангалор и Шънджън. Обединени около мантрата Never Settle (никога не спираме, никога не се примиряваме), екипите на OnePlus по света никога не спират да търсят и предлагат най-доброто, от съвременните технологии и иновации на своите потребители. Активна роля в разработването на най-новите решения и продукти играят и споделените обратна връзка и потребителски опит с продуктите от страна на впечатляващата OnePlus общност от привърженици по света, която наброява повече от 6.5 милиона потребители. През 2019 г. моделът OnePlus 7 Pro е обявен за най-бързият смартфон във високия клас в света. OnePlus стана известна и с лансирането на базираната на Android OxygenOS операционна система през 2015 г., която и до днес е считана за едно от най-добрите постижения като потребителско преживяване в тази област. За допълнителна информация за компанията можете да посетите корпоративния уебсайт: https://www.oneplus.com/bg.

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement