Connect with us

Кино

Смъртта прави убийствено завръщане в „Честита нова смърт“

Avatar

Публикувано

на

На 15 февруари 2019 година ще се поздравим с Честита нова смърт – продължение на хита Честита смърт, в който колежанката Трий Гелбман попада във времева примка и е принудена да преживява отново и отново деня на своята смърт, докато не разкрие самоличността на собствения си убиец.

Честита нова смърт променя и разширява митологията на познатия ни свят и разкрива какви са причините героинята на Джесика Рот Трий да попадне в капана на времето. Продължението ще даде отговори на много от въпросите, които останаха мистерия, а новосъздадените, смразяващи кръвта елементи във филма ще създадат усещане за още по-ужасяващото присъствие на неведението в живота на всеки човек. Също като своя предшественик, Честита нова смърт не е типичен хорър, а преплита множество жанрове, което придава на историята по-голяма тежест и я прави достъпна за по-широк кръг зрители.

За филма се завръща почти целият оригинален творчески екип, в това число режисьорът Кристофър Ландън (Паранормална активност: Белязаните), който е и сценарист, както и изпълнителката на главната роля  Джесика Рот (Ла Ла Ленд).  Продуцент е Джейсън Блум (На парчета, Бягай!, Камшичен удар, Честита смърт ). Към изпълнителните продуценти на Честита смърт Анджела Манкузо и Джон Балдечи се присъединява Самсон Муке (Scouts Guide to the Zombie Apocalypse). В ролите влизат отново още Израел Брусард и Руби Модин, а към тях се присъединяват Сураж Шарма, Рейчъл Матюс и др.

Честита нова смърт ще ви застигне в кината на 15 февруари 2019 г.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement