Connect with us

Lifestyle

Сноубордисти от световния елит пристигат в България

Avatar

Публикувано

на

STINKY SOCKS POSTER for Risto А4

Сноубордисти от световния елит пристигат в България, за специална безплатна демонстрация в Боровец

По покана на Българската марка Stinky Socks в България пристигат двадесет внимателни подбрани сноубордиста от техния световен отбор.

По време на техния престой на родна територия, ще имаме възможност да ги видим в действие на специално организирана безплатна демонстративна сесия в Snow Park Borosport на 27-ми януари (Събота) на плаца пред х-л Рила.

Към нашата държава са се запътили карачи от всички краища на Щатите, Канада, Австралия, Норвегия и Финландия.

Освен да ги гледаме на живо, ще имаме възможност и да покараме заедно, да се запознаем с всеки един от тях, че дори и да сме на парти с тях на афтърпартито с DJ Pussy Ctrl, Jana & Bumbo.

Advertisement

DANNY KERN

Освен всичко покрай сноуборда на 27.01 от Stinky заедно с Canon са организирали специален фотографски курс за action и сноуборд форография с Danny Kern. Фотограф, който работи с най-големите световни сноуборд медии като Snowboarder Magazine, Transworld Snowboarding както и Японското списание Free Run Mag.

В България ще пристигнат имена като Erik Leon, Nick Dirks, Marcus Rand (Yawgoons), Jake Schaible, Andrew Brewer, Joonas Eloranta, Jessi Blackwell, Jeffy Gabrick и още много.

Повече информация можете да намерите на Facebook събитието тук. (https://www.facebook.com/events/157544251539796/)

Continue Reading
Advertisement