Connect with us

Събития

София Фюжън Фест е тази седмица

Avatar

Публикувано

на

SFF visia

Остават броени дни до първото издание на София Фюжън Фест, който ще бъде изпълнен с концерти на 14 български групи, музикална изложба, гаражна разпродажба и различни уъркшопи.
На 23-ти октомври дневната част ще се състои в малката зала на *Mixtape 5*, а на 24-ти октомври организаторите сменят локацията. Всички желаещи да разгледат изложбата на Цветан Узунов, музикалната гаражна разпродажба и изложението на ръчно изработените музикални инструменти могат да посетят клуб Trip Ten.
Концертите и през двете фестивални вечери ще бъдат на сцената в голямата зала на “Mixtape 5” и ще бъдат съпроводени от дигитално рисуване на живо. Художникът Христо Тренев ще визуализира фюжън мелодиите и настроенията и те ще се прожектират на плазмите в клуба.

Bulgara, Kottarashky and The Rain Dogs, Oratnitza, Kayno Yesno Slonce, Del Padre и Balkan kHans са част от проектите, които ще излязат на фюжън сцената. Много неща се ще случат за първи път : представете си църковен хор в *Mixtape 5*. Камерният ансамбъл “Елате, синове на изкуството” ще озвучи акапелно залата, Oratnitza и Del Padre ще изпълнят съвместни парчета и ситуацията наистина ще е фюжън.

programa.24.10.14

Пълната програма на фестивала по дни и часове е достъпна във FB тук:
Дневна програма: https://www.facebook.com/events/1505191749735793/?fref=ts

Вечерна програма: https://www.facebook.com/events/648425041939753/?fref=ts

Билети може да закупите от офиса на Fusion Embassy на ул. Юрий Венелин 12, както и онлайн от www.fusionembassy.com, www.eventim.bg и www.ticketlogic.bg.
Цени на билетите : от 15 до 30 лв.

Advertisement

София Фюжън Фест предлага групови пакетни билети на по-ниски цени! Ако сте група от минимум 5 човека, влизате на цена 10 лв. на ден. Намалението важи с предварително записване на e-mail: pr@koncerti.bg до 22-ри октомври. Необходимо е да посочите името на „водача“ на групата и броя на посетителите, както и всички да пристигнете заедно в Mixtape 5, за да си вземете билетите от входа на фестивала.
София Фюжън Фест се осъществява с медийната подкрепа на: БНР, timeart.bg, sofialive.bg, actualno.com, mikamagazine.com, stand.bg, koncerti.bg, Djambore.com и peika.bg.

Continue Reading
Advertisement