Connect with us

Събития

100 порции „Спанак с картофи“ за приятели

Avatar

Публикувано

на

Spanak skartofi_poster 100След 3 години, 30 града в България и 50 хиляди зрители, Владимир Карамазов, Захари Бахаров и Юлиан Вергов се завръщат отново там, откъдето започнаха – Голямата сцена на Държавен сатиричен театър „Алеко Константинов“. За да забъркат стотната порция „Спанак с картофи“ по рецептата на Золтан Егреши.

Така те доказаха, че Земята е кръгла, Светът е смешен, а най-хубавите неща се правят от приятели и за приятели. Вероятно и след още 200 представления Владо, Захари и Юли няма да се научат да готвят спанак с картофи, няма да разбират жените, нито пък ще оправят футбола, но техните герои за пореден път ще ни предадат урока, който все не научаваме – в един несигурен свят, най-сигурното нещо е любовта!

„СПАНАК С КАРТОФИ“ е първото самостоятелно представление на тримата актьори и е съвместна продукция на „Тhree Bears Entertainment“, “Артишок” и Сатиричен театър „Алеко Константинов“.

Вторият проект на тримата актьори – постановката „АРТ” на Ясмина Реза – също е едно от най-посещаваните театрални представления. Тя е поставяна 65 пъти и е видяна от над 35 000 зрители. И всичко това е само началото!

Continue Reading
Advertisement