Connect with us

Култура

Специална колекция ще очаква феновете на „Карибски пирати“ от днес!

Avatar

Публикувано

на

POTC5 DOMESTIC PAYOFF BULGARIA

Специална колекция ще очаква феновете на „Карибски пирати“ във вестникарската мрежа от тази събота.

Първи брой от „Колекция за истински пирати“ излиза на 29 април, събота, и ще съдържа роман с историята от „Проклятието на Черната перла“, първа част от мегаплакат с визия от предстоящия пети филм за капитан Джак Спароу и фен тест за най-отдадените почитатели на поредицата. Малки и големи ще имат възможността да си припомнят приключенията на любимите си герои и да се приготвят за завръщането им в „Отмъщението на Салазар“ на 26 май тази година.

Петте пакета, включени в „Колекция за истински пирати“, ще се появят на пазара в петте поредни съботи от 29 април до 27 май и са подходящи за читатели над 10-годишна възраст. Цената на пакетите е 6,99 лв.

PiratesOfTheCarribeanBooks

График на излизане на романите

  • 29 април – „Карибски пирати: Проклятието на Черната перла
  • 6 май – „Карибски пирати: Сандъкът на мъртвеца“
  • 13 май – „Карибски пирати: На края на света“
  • 20 май – „Карибски пирати: В непознати вълни“
  • 27 май – „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“

Джони Деп се завръща на голям екран в емблематичната си роля на безразсъдния и авантюристичен антигерой Джак Спароу. „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“ заварва капитан Спароу в крайно неблагоприятно положение, когато смъртоносните духове на загинали моряци, начело със страховития капитан Салазар (Хавиер Бардем), успяват да се измъкнат от Бермудския триъгълник и се заричат да избият всички пирати в морето – и най-вече Джак. Той, обаче, е мишена заради личната си история с капитан Салазар.

Единственият шанс за оцеляване на Спароу е в легендарния Тризъбец на Посейдон, но за да го намери, той трябва да сключи несигурен съюз с Карина Смит (Кая Скоделарио) – блестящ и красив астроном, и Хенри (Брентън Туейтс) – вироглав млад моряк от Кралските военноморски сили. На руля на „Умиращата чайка“, неговия обидно малък и занемарен кораб, капитан Джак Спароу се опитва не само да промени злощастната си съдба, но и да отърве собствената си кожа от най-страшния и злонамерен враг, на когото се е натъквал до момента.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement