Connect with us

Общество

Сталоун, ДеНиро и Иструуд, Чикаго и Невърленд и още по TV1000 за празниците

Avatar

Публикувано

на

Градът на бялата мечка, снимка: Viasat Nature

Фантастична програма сме ви подготвили по филмотечния TV1000 през декември! Започваме със Силвестър Сталоун в „Копланд“ – от 4.12, Робърт ДеНиро във „Всичко ни е наред“ – от 11.12, и любимия Клинт Истууд, отличен с „Оскар“ за режисурата си на „Момиче за милиони“ – най-добър филм за 2005-та, с Хилъри Суонк и Морган Фрийман – тогава също отличени със статуетки!

На Коледа избухваме с мюзикъла „Чикаго“ с разкошните Катрин Зита-Джоунс и Рене Зелуегър. И тъй като ще започнем с фентъзи още на Бъдни вечер с „Пътят към Невърленд“ с Джони Деп и Кейт Уинслет, на 26 декември e нормално да ви пуснем най-откачените „Братя Грим“ въобще – тези на също толкова любимия Тери Гилиъм – Мат Деймън и Хийт Леджър!

Програмата по Viasat Nature съдържа „Градът на бялата мечка“ (11 декември от 20ч.) и „Обучение на домашни любимци“ от 18 декември, в 16:15

Междувременно по Viasat Explore CEE стартира поредицата  „Избягай или умри“ от 4 декември от 22:00ч.

Advertisement

Дийн Гунарсон е известен като най-дръзкия експерт по бягства в света, показвайки изкуството си и зашеметяващите каскади, по време на които си играе със смъртта, пред зрители по целия свят. Как го прави? „Избягай или умри!“ е завладяваща документална поредица, която не може да бъде оприличена на нищо друго по телевизията.

Всеки епизод отвежда за половин час зрителите зад светлините на прожекторите и ревящите тълпи в уникалния луд живот на Дийн, докато подготвя напрегнатите си бягства, които всеки път му застрашават живота. Всеки епизод се съсредоточава върху подготовката на Дийн за новия номер, който ще представя в голям град в САЩ, Европа или Азия.

Ще се справи ли и този път? Ще успее ли да избяга?

Continue Reading
Advertisement