Connect with us

Lifestyle

Стартира уникалната кампания „Розов Октомври“, подкрепяща борбата с рака на гърдата!

Avatar

Публикувано

на

Направете една стъпка, но навреме и помогнете българската фондация на Нана Гладуиш “Една от 8“  да спечели по-висок процент от €100 000, с които Garmin подпомага борбата с най-разпространения рак в света.

Октомври е определен от Световната Здравна Организация за месец за борба с най-разпространения вид рак в света – рака на гърдата. Тази година, можете да се включите в кампанията „Розов Октомври“, и да отчитате активността чрез приложение, като така трупате точки и подпомогате българската фондация на Нана Гладуиш “Една от 8“.  Всяка ваша физическа дейност, през целия месец, ще бъде преобразувана в точки, с които да се включите в благотворителната кампания. Според натрупаните точки за всяка държава ще бъде разпределен процент от €100 000, с които Garmin подпомага борбата с най-разпространения рак в света.

В предизвикателството “Розов октомври”  участието е напълно безплатно и всеки може да се включи чрез следните стъпки:

Стъпка 1: Изтеглете безплатното приложение ViMove и си създайте акаунт.

Стъпка 2: Вие се движите – Garmin дарява. Раздвижете се! За всяка лична цел, която изпълните – бягане, колело, йога упражнения или дори кратка разходка – Вашата активност ще донесе точки за Фондация „Една от 8“.

Advertisement

Стъпка 3: Споделете участието си в социалните медии и накарайте семейството и приятелите си да се присъединят към забавлението! Можете да споделяте постиженията си директно от приложението ViMove или да публикувате в любимите си социални медии, като използвате хаштаг #GarminPink. Ще има и възможности за печелене на ViMove баджове през целия месец.

В кампанията участват 23 държави. Mинимумът, който Garmin ще дари на всяка организация в списъка е €500 в приложението ViMove. Надяваме се, че с общи усилия ще успеем да класираме България на челни позиции и ще успеем да вземем по-голям процент от сумата на каузата.

Участвайте в кампанията „Розов Октомври“ като се движите и трупате точки в приложението. Поставете си лични цели, опитайте нов спорт, пускайте приложението докато чистите вкъщи и направете октомври най-активния си месец. Така ще помогнете на себе си и на българската фондация на Нана Гладуиш “Една от 8“.

През октомври може да подкрепите Месеца с борба с рака на гърдата и като, обличате розови дрехи, снимате розови храни и добавяте към публикациите си #pinkoctober”.

Побързайте с да споделите за “Розовия октомври” на приятелите си и помагайте да постигнем големи резултати, заедно!

Advertisement

Повече за кампанията разбери в официалния сайт на Garmin Bulgaria.

Continue Reading
Advertisement