Connect with us

Музика

СТЕНЛИ и ЪПСУРТ дават старт на новия музикален сезон в SOFIA LIVE CLUB

Avatar

Публикувано

на

STENLI SLC OCT2021 2

Силен старт на новия музикален сезон 2021/2022 ни очаква в SOFIA LIVE CLUB, в първите 3 дни на октомври. Заредени с много енергия и с усмивка ще посрещнем незабравимите музикални приключения, които се задават на хоризонта в столичния клуб.

На емблематичния 1-ви октомври, световният ден на музиката, една от легендите на българската музикална сцена – Стенли, обещава да ни вдигне поне няколко стъпки над земята с концерта „Бягай от мен“. В него ще чуем интересен микс от rock“ n roll и електроника с нужната доза романтика – така звучи последният му албум „Чужди тела“. Стенли няма да пропусне да изпее и култовите „Жулиета“ и „Циркът“ от периода му с група „Тангра“, както и своята  незабравима песен „Обсебен“. На сцената редом до него ще бъде и Фънки на бас китара, Станислав Вълчев – китара и много по-младият от всички Николай Николаев на барабани, в който всички се чудят дали да се влюбят, защото е ужасно красив, или да му ръкопляскат много дълго за уменията на барабаните.

Билети в мрежата на EVENTIM и партньорските каси на цена 20 лева. На място в деня на концерта ще са 25 лева.

В събота, 2-ри октомври, продължаваме ударно с взривоопасните Ъпрурт Live Band, които отново ще делят сцената с Мария Драгнева, Балет Нова и DJ CASS.

Билети в мрежата на EVENTIM и партньорските каси на цена 30 лева. На място в деня на концерта ще са 35 лева. 

Advertisement

01.10- СТЕНЛИ – БЯГАЙ ОТ МЕН

02.10 – ЪПСУРТ live band в SOFIA LIVE CLUB

Continue Reading
Advertisement