Connect with us

Култура

Стефана Белковска напълни PM клуб за премиерата на романа си „Завинаги ти“

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Близки, приятели и многобройни фенове се събраха на 22 ноември в столичния клуб PM на ул. „Позитано“ по повод излизането на новия роман на писателката Стефана Беколковска „Завинаги ти“. Книгата, която е продължение на литературния дебют на Белковска – „Чаках точно теб“,  се появи ексклузивно в заведението специално за премиерата, а официално ще бъде разпространена в търговската мрежа от 1 декември.

Вечерта започна с усмивки още на входа, не само защото авторката посрещаше лично гостите си, а и заради сладките изненади, които беше предвидила за всеки – бисквити с лика на новата си книга „Завинаги ти“. Писателят Димитър Калбуров, който беше и водещ на събитието, постави начало на официалната част в препълнения клуб, а след като двамата с Белковска казаха встъпителни думи, проведоха кратко интервю на сцената. Писателката разказва повече за историята на двете книги и разясни защо „Завинаги ти“ не е само роман за любов, а история за силата да се изправиш,  да простиш, да обикнеш отново и по този начин да продължиш напред.

снимка: ПР

След тях на сцената се качи поп певицата Ирра Русева, която прочете любимия си откъс от романа и сподели впечатленията си за книгата. Последваха я също футболистът и победител в Survivor България 2014 Ваня Джеферович и Мис България Свят 2003 Райна Налджиева, като всеки от тримата допринесе по свой начин за доброто настроение по време на премиерата. Край на официалната част на изпълненото с положителни емоции събитие поставиха Калбуров и Белковска, последвани от тематично подбрания акустичен сет на певицата Вяра Атова и китариста Захари Борисов. Още по време на тяхното изпълнение почитателите на Белковска се наредиха на опашка, а авторката разписва книги повече от час.

Advertisement

Припомняме, че „Завинаги ти“ е втората книга на Стефана Белковска – продължение на литературния й дебют „Чаках точно теб“, който излезе преди година. Новият любовен роман на Белковска ще бъде по книжарниците от 1 декември.

*„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат любов.

Хайнрих Хайне

Continue Reading
Advertisement