Connect with us

EDM

Стив Аоки и Луи Томлинсън от ‘One Direction’ с нова обща песен – „Just Hold On“!!

Avatar

Публикувано

на

Световноизвестният DJ и продуцент Стив Аоки и Луи Томлинсън от най-успешната поп група в света – ‘One Direction’ представиха новата си обща песен – „Just Hold On“! Премиерата на песента се състоя на финала на  X Factor UK в Уембли Арена (линк от изпълнението: http://smarturl.it/YTXFLiveLTSA).

Участието на Луи се превръща в истинско изпитание за него, тъй като няколко дена преди това музикантът губи майка си Джоана Полстън (42 години), която се бори с тежка форма на левкемия.

„Получих невероятна подкрепа. Нека направим тази вечер незабравима заедно“ – написа Луи в туитър минути преди да излезе на сцената.

Сингълът „Just Hold On“ се издава от Ultra/Sony Music, като песента е написана от Стив Аоки, Луи Томлинсън и Ерик Рос. Музикален продуцент на сингъла е Стив Аоки.

„Just Hold On“ e #1 в чартовете за продажба на сингли на iTunes в 41 държави в това число и Великобритания ; в САЩ сингълът дебютира на 2-ра позиция. ; #1 в денс чарта на iTunes в САЩ и още 50 страни ; в Топ5 в iTunes в класациите на 72 държави и в Топ10 на 76 страни. Сингълът дебютира в Топ200 на Spotify чартовете в 47 държави.

Луи Томлинсън е член най-успешната поп група в света за всички времена „One Direction“, с която има продадени повече от 99 милиона албума по целия свят и над 7.5 милиона продадени билети от всички турнета и концерти на групата.

Advertisement

Стив Аоки е два пъти номиниран за наградата Грами и суперзвезда в света на електронната-денс музика. В продължение на четири години той е в Топ 10 на DJ Mag, най-престижната класация за DJ-и в света, а през 2015г. е обявен за DJ №1 в Америка от DJ Times. Документалният му филм за Netflix – ‘I’ll Sleep When I’m Dead’ –  е номиниран за предстоящите награди Грами в категорията „Най-добър музикален филм“.

 „Just Hold On“ е наличен във всички дигитални платформи за легален даунлоад и стрийминг от Ultra/Sony Music.

Continue Reading
Advertisement