Connect with us

Кино

„Студена планина“ – този уикенд по FilmBox Stars

Avatar

Публикувано

на

Две хитови и отличени с редица кино награди продукции „Студена планина“ и „Ограбеният крадец“ – ще бъдат сред акцентите на уикенд програмата на FilmBox Stars. В събота, 20 март, зрителите могат да гледат романтичната драма „Студена планина“ с участието на Никол Кидман, Джуд Лоу и Рене Зелуегър от 22:00 ч. Съботната програма на FilmBox Stars ще предложи още вълнуващи заглавия, сред които е и наградената със „Златен феникс“ комедия „Ограбеният крадец“ с участието на Джаки Чан и Луис Куу от 15:55 ч.

„Студена планина“ е интригуваща драма, екранизирана по едноименния роман на Чарлз Фрейзър. Получава редица кино признания и е носител на награди „Оскар“ и „Златен глобус“ за най-добра женска поддържаща роля на Рене Зелуегър. Историята проследява изпълненото с препятствия пътешествие на Инман (Джуд Лоу), ранен войник от войските на Конфедерацията по време на Гражданската война в САЩ. След като изпълнява своя дълг към страната си, Инман решава да се завърне обратно у дома. Притеснен за сигурността на своите близки и любимата си Ейда (Никол Кидман), войникът се отправя към Колд Маунтин, родният му град в Северна Каролина. Докато Ейда не спира да губи надежда за неговото завръщане, тя и скитницата Руби (Рене Зелуегър) търсят сили да оцелеят и очакват края на войната. Зрителите могат да станат част от една незабравима и вдъхновяваща история тази събота от 22:00 ч. 

Програмата на FilmBox Stars ще излъчи и популярната екшън комедия „Ограбеният крадец“ с участието на Джаки Чан и Луис Куу. Историята проследява приключенията на двамата крадци Фонг Ка Хо (Джаки Чан) и Октопус (Луис Куу), които водят охолен и лесен живот. Фонг е комарджия и затъва в дългове, а Октопус харчи всичко, което има. Отчаяни от загубеното си богатство, двамата агенти получават шанса да спечелят голяма сума пари. За тази цел обаче трябва да отвлекат детето на известен финансист. Лесната на пръв поглед задача се превръща в изпитание за Фонг и Октопус, когато двамата се привързват силно към него. Зрителите могат да проследят развоя на събитията тази събота от 15:55 ч.

Continue Reading
Advertisement