Connect with us

Кино

Супергерои и динозаври превзеха Super Bowl тази година

Avatar

Публикувано

на

Avengers Infinity War teaser poster Bulgaria Small

Едно от събитията на годината отново се превърна в истински празник за киноманите. Super Bowl – финала на купата по американски футбол, който снощи се проведе в Минесота, предложи на феновете не само истинско спортно шоу, музикални изпълнения и рекламна фиеста, но и нови кадри от някои от най-чаканите заглавия тази година. След края на мача кинофеновете пускаха отново и отново спотовете, подготвени специално за голямото събитие, с надеждата, че ще забележат нещо, което им е убягнало, а може да повдигне повече завесата за сюжета на всяко едно заглавие, сред които бяха Отмъстителите: Война без край, Джурасик свят: Рухналото кралство и Соло: История от Междузвездни войни.

Съвсем в духа на супермача, спотът на Отмъстителите: Война без край се оказа най-мащабното и зрелищно видео от всички, които зрителите видяха за първи път снощи. Всички супергерои, станали част от кинематографската вселена на Марвел през последните десет години, са част от видеото. Вниманието на феновете беше привлечено от кадъра, в който Черната пантера и Капитан Америка повеждат Отмъстителите в атака. Именно този кадър повдигна редица въпроси за бъдещето на групата супергерои. За радост на феновете, съвсем скоро загадката ще бъде разнищена в Отмъстителите: Война без край, който излиза на 3D, IMAX 3D и 4DX на 27 април.

Още един спот не остана незабелязан от феновете. Джурасик свят: Рухналото кралство обещава да бъде смразяващо кръвта преживяване, в което динозаврите са по-големи, по-ужасяващи и по-реалистични от всякога. Отново виждаме Крис Прат и Брайс Далас Хауърд, които този път трябва да спасят динозаврите от острова, който е на път да бъде разрушен. За оцеляването на вида е нужна външна намеса, но дали няма да бъде късно? Отговор на този въпрос феновете ще получат на 8 юни, когато Джурасик свят: Рухналото кралство идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Най-голямата и приятна изненада за феновете бяха първите кадри от Соло: История от Междузвездни войни. Филмът, който зрителите ще видят в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на 25 май, със сигурност се превърна в истински фурор в социалните мрежи и предизвика куп въпроси, отговорите на които феновете очакват с огромно нетърпение.

Continue Reading
Advertisement