Connect with us

Кино

Създадени за Бонд, Xperia Z5 и Z5 Compact от Sony с мисия в магазините на Мтел

Avatar

Публикувано

на

Мтел и Sony представиха новите флагмани на японския концерн Xperia Z5 и Xperia Z5 Compact по време на ексклузивна предпремиера на новия филм от поредицата за Джеймс Бонд – “Спектър“. Създадени за Бонд, високотехнологичните смартфони се предлагат в магазините на Мтел в цялата страна.

Цените на двата модела започват от 42 лева на месец за Xperia Z5 и 35 лева на месец за Xperia Z5 Compact с абонаментния план Мтел безкрай 50. Цената в брой със същия абонаментен план за Xperia Z5 е 899 лева, а за Xperia Z5 Compact е 750 лева. Условията важат при подписване на двугодишен договор.

Xperia Z5 от Sony впечатлява със своята 23-мегапикселова камера, която предлага най-бързия автоматичен фокус в смартфон[1]. Телефонът осигурява и още по-ясни кадри през нощта или при заснемане в по-тъмна обстановка. Xperia Z5 има гладка, излята форма с метална рамка и гръб от матирано стъкло, под която се крие впечатляваща мощ – осемядрен 64-битов процесор Qualcomm Snapdragon 810 и до два дни живот на батерията[2]. Устройството е с 5,2-инчов екран и е водоустойчиво[3].

За тези, които предпочитат компактен смартфон, Xperia Z5 Compact предлага същите страхотни камера технологии и функции в джобен размер устройство. Той осигурява безкомпромисна работа в красив компактен дизайн с 4.6” екран – перфектен за ползване само с една ръка.

 

Advertisement

 

Най-новият филм за Джеймс Бонд – „Спектър“, е в кината и IMAX.

[1] Въз основа на резултатите от техническите тестове на скоростта на автоматичния фокус на смартфоните Xperia™ Z5 Compact и Xperia™ Z5 на Sony в сравнение с Apple iPhone 6, Apple iPhone 6 Plus, HTC One M9, LG G4, Samsung Galaxy Note 4 и Samsung Galaxy S6 (като „водещи смартфони“ според Strategy Analytics са определени шестте топ флагмана съгласно процентния им дял на присъствие в магазините през 2015 г.). Проучването е проведено от Strategy Analytics между 5 и 6 август 2015 г. За повече информация посетете: www.sonymobile.com/testresults/

[2] Животът на батерията е измерен според профил на смартфон употреба, дефиниран от Sony Mobile Communications през септември 2014 г. и представящ типичния за активните смартфон потребители обхват от дейности, включващи, но не само, разговори, съобщения, сърфиране в интернет, работа в социалните мрежи, игри, слушане на музика, правене и разглеждане на снимки, гледане на видео онлайн, заснемане и гледане на видео.

Advertisement

[3] Устройствата от серията Xperia™ Z5 за водоустойчиви и защитени от проникване на прах, при условие че са спазени слените прости условия: всички портове и капачета са плътно затворени; не потапяте телефона на дълбочина над 1,5 м и за повече от 30 минути; и водата е сладка. Стандартната употреба в хлорирани басейни е позволена при условие, че телефонът бъде измит със сладка вода след това. Без морска вода и басейни със солена вода. Злоупотребата и неправилната употреба на устройството ще направят гаранцията невалидна. Телефонът разполага с рейтинг на защита от проникване IP65 и IP68. За да видите какво означава това и да получите допълнителна информация, посетете http://support.sonymobile.com/global-en/dm/waterproof.   

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]Premiera na Sony Xperia Z5_1[/media-credit]

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“1024″]Premiera na Sony Xperia Z5[/media-credit]

 

Continue Reading
Advertisement