Connect with us

Музика

Съли Ърна със специално видео обръщение за българските фенове

Avatar

Публикувано

на

Световноизвестният вокалист на американската група Godsmack публикува видео във Facebook профила си с поздрав към българските фенове и информация за концерта си на 26-ти септември в зала „Арена Армеец“, София. В клипа Съли споменава и своето европейско турне, датите за което бяха обявени миналата седмица. Концертът в София е част от това турне, е в чест на 11-я рожден ден на Z-Rock – рок радиото на България. Билетите за събитието вече са в продажба на ticketsbg.comи Eventim.

Видеото на Съли съдържа личен поздрав и към Елена Розберг от Z-Rock, негова приятелка и водеща на предаванeто „Голият обяд“ в ефира на рок радиото на България. В клипа фронтменът споделя, че работи над новия албум на Godsmack и се подготвя за предстоящото турне.

„Искам да поздравя всички страни, които ще посетя…, но сега изпращам специални поздрави към София, България!“, казва той. По-малко от година след паметните концерти в зала 1 на НДК, вокалистът изпълни обещанието си и идва с много по-мащабна продукция, в която ще участват и музиканти от Оркестъра на Класик ФМ радио. „Много се вълнувам, че ще дойда и ще направя второ шоу, и се надявам да видя всички ви там!“. Видеото завършва с думите: „Ще бъде голям концерт, не го пропускайте!“
Следете новини около концерта на сайта на радио Z-Rock – рок радиото на България!

Continue Reading
Advertisement