Connect with us

Swing

Сюзън Бойл: Първият британски артист с виртуален дует с легендата Нат Кинг Коул

Avatar

Публикувано

на

Сюзън Бойл, пеещата сензация, която се превърна в международна звезда буквално за една нощ преди седем години, се завръща със седмия си студиен албум, озаглавен ‘A Wonderful World’. Албумът излиза на 25/11 от Вирджиния Рекърдс/Sony Music и е наличен в musicmall.bg

Сюзън Бойл е първият британски артист, който получава разрешение от наследниците на Нат Кинг Коул, да направи виртуален дует с покойната музикална легенда. Резултатът е изключително вълнуваща версия на стандарта ‘When I Fall In Love’.

‘A Wonderful World’ включва вдъхновяващи интерпретации на популярни песни и хитове като “Like A Prayer” на Мадона, ‘Angels’ на Роби Уилямс, ‘Mull of Kintyre’ на Пол МаКартни и дует с Майкъл Болтън на песента ‘Somewhere Out There’. Албумът е изключителен коледен подарък за феновете на Сюзън Бойл и предстоящите празници.

В официалната информация за албума, Сюзън Бойл споделя: “Много съм щастлива с новия проект. Нямаше нищо по-хубаво от това да се върна в студиото. Имаше много спекулации през изминалата година, но аз се чувствам страхотно, отново съм на сцена и този албум го доказва.  Исках да запиша песни, които да се слушат от цялото семейство, албум, в който да има за всекиго по нещо.

Надявам се, че ‘A Wonderful World’ ще остане във времето и хората ще създават спомени с него. Всеки, който ме познава, знае, че съм огромна почитателка на Мадона и възможността да изпея нейния хит „Like A Prayer“ е сред най-вълнуващите моменти в албума. За мен е огромна чест да бъда първият британски изпълнител с дует с Нат Кинг Коул и се надявам, че след седем години – все още мога да изненадвам почитателите си“.

Advertisement

Албумът ‘A Wonderful World’ е продуциран от Стив Андерсън и записан в Глазгоу, Шотландия. Стив е продуцент и на последния проект на Сюзън Бойл, Нope, и е сред най-успешните и влиятелни продуценти във Великобритания. Той е продуцирал записи на Лайнъл Ричи, Кайли Миноуг, Емели Санде и Уестлайф.

Позната на публиката със своя мощен, спиращ дъха глас и елемент на изненада в своите песни, Сюзън Бойл е сред най-продаваните артисти в световен мащаб. С феноменалните продажби на нейните албуми и рекордни мулти платинени постижения Сюзън, напълно разпродадени турнета във Великобритания и САЩ, и роли във филми – тя извървя дълъг път от сцената на шоуто „Got Talent“ през 2009-та година.

До момента общият брой на продадените копия от шестте й албума (‘I Dreamed a Dream’, ‘The Gift’, ’Someone To Watch Over Me’, ‘Standing Ovation’, ‘Home For Christmas’ и ‘Hope’) възлиза на повече от 23 милиона броя. Проектите й са главявали официалните класации за продажби на албуми на повече от 30 държави.

Continue Reading
Advertisement