Connect with us

Tехнологии

С новия Nokia 5.4 не зависите от обстоятелствата

Avatar

Публикувано

на

Nokia 5.4 LineUp

Домът на телефоните Nokia, HMD Global, представи най-новото попълнение в своята смартфон серия 5 – Nokia 5.4.

Новото устройство от европейския смартфон производител е създадено, за да помогне на хората да управляват все по-натоварения си живот, като същевременно не изостават с нарастващите странични ангажименти. Много хора, независимо дали става дума за дизайнери, писатели, фотографи или диджеи, превръщат страстта си към дадени хобита или допълнителните си умения в източници на приходи, използвайки основно смартфоните си.

Предлагайки високи скорост и производителност на достъпна цена, Nokia 5.4 е идеалният партньор за начинаещи фотографи. Превърналата се в емблематична за предшественика му четворна камера изцяло отстранява забавянето на затвора и е ъпгрейдната до 48 мегапиксела – точно 162 пъти повече от първия телефон Nokia с камера (Nokia 7650). Това означава, че никога няма да пропускате ключовите моменти – независимо дали заснемате професионалния си проект, или ценните семейни преживявания.

Можете да заснемате по-впечатляващо от когато и да било видео съдържание с професионалното цветово балансиране на камерата, което ще придаде истинска кино атмосфера на всяко видео. Що се отнася до изключително важната производителност, Nokia 5.4 обещава по-бързо и плавно изживяване. Всъщност, той разполага с достатъчно мощност, за да издържи до 42 пътувания до работното място и обратно (ако средното общо пътуване е 67 минути1) и ще ви остане достатъчно батерия, за да се чуете с децата и да проверите мейла си.

Освен лидери в предлагането на най-новите актуализации на сигурността и ъпдейтите на Android, смартфоните Nokia са и с красив и качествен дизайн и отвън, и отвътре. С гарантирани тригодишни актуализации на сигурността, родителите могат да са спокойни за времето, необходимо на новороденото им, за да започне да ходи, говори и разказва собствените си истории2. Осигурявайки спокойствие на потребителите, смартфоните Nokia са номер едно в класацията за доверие към марките за 2020 г. 3, с което вдигат високо летвата при ъпгрейдите на по-достъпните устройства в мобилната индустрия4.

Advertisement

Юхо Сарвикас, Главен продуктов директор и вицепрезидент за Северна Америка, HMD Global:

„При Nokia 5.4 искахме да съчетаем висока производителност и достъпна цена и така да предложим повече с този телефон. Мисля, че ние определяме стандарта за това, което трябва да предлагат телефоните от среден клас, така че за мен е изключително важно да проектираме не само елегантни и ефективни, но и надеждни и издръжливи за дълго телефони.

Дългосрочната издръжливост е много повече от майсторство, това е и постоянна поддръжка и актуализации. Независимо дали захранвате електрическа кола, или телефон Nokia, от решаващо значение е да разбирате, че актуализациите на софтуера са жизненоважни за гарантиране на ефективността на технологията ви. Горд съм да кажа, че ние сме сред компаниите, които правят това най-добре. “

Снимайте като професионалистите

Впечатляващата комбинация от 48MP четворна камера и 16MP предна камера ви позволява да правите зашеметяващи снимки и видеоклипове. Заснемането на невероятни детайли по всяко време и навсякъде никога не е било толкова лесно – на светло, тъмно, у дома или в движение. Ултраширокоъгълният обектив на основната камера обхваща повече и е идеален за обширни пейзажни снимки. В същото време камерите за дълбочина и макро кадри ще запечатат прецизно портретите и детайлите съвсем близко разстояние. Забавянето на затвора на камерата често проваля заснемането именно на онези редки мигове, от които бихте искали да запазите спомен завинаги – при Nokia 5.4 този риск е сведен до нула, което означава, че никога повече няма да пропускате неповторимите моменти.

Advertisement

За заснемането на видео съдържание в „Кино“ режима сме се старали да не отстъпваме на професионалистите. Тази функция улавя 24 кадъра в секунда (стандартът за филмовата индустрия) и позволява на потребителите да заснемат съдържание в кинематографичния формат 21:9. След заснемането, професионалните опции за балансиране на цветовете могат да придадат Холивудски облик на вашите спомени. За да по-плавни движения в кадрите просто увеличете скоростта на записа до 60 кадъра в секунда – това е почти три пъти повече от стандарта за филмовата индустрия. Независимо дали снимате новоусвоен от вашето дете трик на скейтборда, уменията на домашния любимец или гледките около вас по време на сутрешния крос, високата честота на кадрите ще улови всяко движение. В комбинация със стабилизация на изображението, OZO пространствено аудио и премахване на шума от вятъра за видеоклипове, Nokia 5.4 е напълно подходящ за динамиката на днешния начин на живот.

Доверете се на изкуствения интелект с процесор Qualcomm®

Винаги можете да разчитате на Nokia 5.4, за да дадете приоритет на това, което има значение за вас. Независимо дали работите, играете, стриймвате, снимате или забавлявате децата си, вашият Nokia 5.4 ще оптимизира мощността си, за да осигури по-висока скорост, по-дълъг живот на батерията, по-добро изображение и повишена производителност, когато е необходимо. Всичко това е благодарение на мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon ™ 662. Оптимизиран с най-новата AI технология, този софтуер може да взима интелигентни решения във фонов режим, за да ви помага в ежедневието.

Изберете нещо едновременно силно и красиво

Дайте си повече пространство за работа и игра. С 6,39-инчовия му HD + дисплей с ноч можете да се наслаждавате на смартфон с достатъчно голям екран, който се побира и в джоба си и е с удобен захват. Благодарение на превъзходното качество на изработката, Nokia 5.4 отвътре изглежда също толкова добре, колкото и отвън. Всички телефони Nokia се подлагат на строго тестване6, за да получите продукт, който е неподвластен на времето и може да издържи под натиск на тегло, колкото на 10-годишно дете7. С устойчивия си заден капак, привличащият вниманието дизайн е и намигване към скандинавското наследство на телефоните Nokia. Nokia 5.4 се предлага в зашеметяващи живи цветове (Полярна нощ и Здрач), придаващи му завладяващ външен вид, на който е трудно да устоите. Те пресъздават небесните тонове на зимната нощ, а нюансите им се изменят при движението на телефона.

Advertisement

Мощна батерия, сигурност и бързи ъпдейти

С два дни с едно зареждане на батерията8 Nokia 5.4 е на разположение за вас и семейството ви, когато имате най-голяма нужда от него, и ви дава свободата да правите повече. Технологията на адаптивната батерия с изкуствен интелект, предлага по-интелигентно използване на приложенията и дава приоритет на захранването за нещата, които са важни за вас.

Създаден да бъде издръжлив и винаги сигурен, Nokia 5.4 е готов за Android ™ 11 и по-новите му версии и е с гарантирани месечни актуализации на защитата за три години и двегодишни софтуерни ъпдейти. Благодарение на стремежа на HMD Global към върхови постижения, смартфоните Nokia продължават да са лидери в това направление. Брандът комбинира високите стандарти при актуализациите на софтуера и сигурността с тези при качеството на изработката, за да предложи портфолио, на което наистина можете да се доверите9.

За повече спокойствие, удобното приложение Family Link ще ви помогне да се освободите от всякакви притеснения, свързани с използването на устройството от членовете на семейството, включително и от най-малките. Позволявайки ви да определяте основни дигитални правила за устройствата и да наблюдавате тяхното използване, приложението ще ви помогне да защитите семейството си. В допълнение към това можете да разчитате, че Google Assistant10 ще ви помогне винаги, когато имате нужда – просто кажете „Hey Google“.

Наличност

Advertisement

Nokia 5.4 ще бъде наличен в България в цветове полярна нощ и здрач с 4/64 GB RAM/ROM памет.

Continue Reading
Advertisement