Connect with us

Tехнологии

С тези коледни подаръци ще постигнете сигурен успех

Avatar

Публикувано

на

Едно единствено нещо е най-трудно в избирането на коледни подаръци – да отгатнете кой за какво си мечтае. Коледа е тук след едва няколко седмици и ако не искате да оставите всичко за последния момент, трябва от сега да се замислите какви ще са подаръците под семейната елха. Ние събрахме няколко идеи, на които семейството ви със сигурност ще се зарадва.

 

За любителите на киното и забавленията

55EC930

 

Ако търсите подарък за мъжете в семейството, с тези три устройства успехът ви е гарантиран.

Няма мъж, който да не се впечатли от един супер телевизор. Със своята извита форма и дисплей с диагонал от 138 см, LG 55EC930 изглежда не само удивително, но благодарение на своята революционната OLED технология, възпроизвежда по-ясна картина с високи контрастни нива и живи и ярки цветове. Новата webOS Smart+ операционна система предлага нов, изчистен интерфейс, с който избирането на смарт приложения, игри и забавни съдържания е изключително лесно и бързо.

Advertisement

 

LG Minibeam PF1000U

Половинката ви предпочита домашните забавления пред киното и е футболен запалянко?  С нашия проектор няма как да сгрешите.

LED проекторът на LG PF1000U Minibeam е способен да прожектира картина с размер от 254 см на едва 38 см разстояние от стената, като по този начин предоставя уникално киноизживяване дори и в малка стая. Богатата на детайли картина с резолюция Full HD 1080P и отлично качество се допълва  и с отлично озвучаване – проекторът може да се свърже през Bluetooth с HiFi звукова система, с преносими тонколони или с безжични слушалки. За перфектно киноизживяване и радост за децата ще ви трябват само и малко пуканки.

 

34UC97

Със своят индивидуален, извит дизайн, ултра широкият монитор LG 34UC97 предлага реалистични цветове и съотношение на картината 21:9. Благодарение на функцията 4-Screen Split екранът може да бъде разделен на 4, a големината на отделните части – избрана между 8 възможни размера. С технологията Dual-Link Up свързването на две устройства едновременно към UltraWide мониторът не представлява никакъв проблем, а съдържанието и от двете може да бъде визуализирано на екрана по едно и също време.

 

 

Advertisement

Мобилмания

За родителите, за бабите и лелите, за братовчедите или братята един стилен и бърз смартфон може да бъде отличен избор.

 

G4

За тези с индивидуален стилMIKA | снимка: ПР

Елегантен и стилен, новият LG G4 e достъпен и във вариант от естествена кожа. Със своята 16-мегапикселова задна камера и 8-мегапикселова предна камера, ОIS 2.0 оптичен стабилизатор и необичайно силен за смартфоните f/1.8 обектив, LG G4 е перфектният коледен подарък, с който дори и при слабо осветление ще правите чудесни снимки. Иновативният ръчен режим на снимане позволява прецизна настройка на фокуса, скорост на затвора и дори баланс на бялото, а за професионалните фотографи има възможност за съхранение на снимките в RAW формат.

 

Advertisement
LG Zero 2

За шампионите по снимки

LG Zero е перфектният подарък за тези, които търсят луксозен дизайн в съчетание с най-технологичната камера. Този смартфон наследява технологичната камера и ексклузивни функции от потребителския интерфейс на LG G сериите и въвежда изцяло металното тяло за по-напредничаво и модерно изживяване. LG Zero предлага най-добрите в своя клас функции за камера, взети от всепризнатия LG G4, които водят до максимална резолюция на снимките, скорост на снимане и яркост. 8-мегапикселовата предна камера позволява заснемането на по-ярки и по-чисти селфита, докато 13-мегапикселовата задна камера осигурява много от качествата на самостоятелните камери. Феновете на функциите на популярната G серия, част от които са Gesture Shot, Gesture View и Gesture Interval Shot ще са приятно изненадани да открият тези опции и при LG Zero.

 

LG Wine Smart

За тези, които обожават класическите форми със смарт подобрения 

LG Wine Smart комбинира класическа форма с иновативни решения. Освен с тъчскрийн телефонът разполага и с традиционна клавиатура, а операционната система Android Lollipop 5.1.1 гарантира съвместимост с най-новите апликации и мултимедийни функции. Иновативните подобрения, сгъваемият (флип) дизайн и традиционната клавиатура превръщат LG Wine Smart в перфектен подарък и за по-възрастните в семейството.

 

За любителите на музиката

Advertisement
HS8 hangprojektor

Говорителите на LG са идеални за всички членове на семейството, които са истински любители на музиката. Елегантният и извит Music Flow HS8 гарантира удивително качество на звука и благодарение на луксозния си дизайн ще намери място навсякъде в дома. Благодарение на вградената функция Google Cast говорителят може да се управлява директно дори и от смартфон.

 

 

LG NP1540

Ако пък предпочитате преносим говорител, снабденият с Bluetooth технология LG NP1540 ти гарантира музика и силен звук с перфектно качество до 5 часа. Това е истинска мултифункционалност комбинирана с модерен дизайн.

 

За тези, които харесват свободата да говорят и слушат музика едновременно

LG TONE ULTRA HBS-810 headset

Bluetooth слушалките на LG са не само елегантни, но предоставят перфектен звук. Иновативната система с прибиращи се слушалки за уши на LG HBS 900 предлага несравним комфорт при носене. А с помощта на функцията SMS гласов четец на HBS 750 няма да изпуснете важните новини, дори и докато гледате филми или слушате музика.

 

За любителите на чистотата

Advertisement

HOMBOT robotporszívóКой не би се зарадвал на чистачка, която има еднократна такса и не трябва да й се казва всеки път какво да прави? С новата роботизирана прахосмукачка на LG можете да зарадвате всяка домакиня в семейството. Интелигентна и достигаща до трудно достъпните ъгли, прахосмукачката робот почиства ефективно и цялостно, а благодарение на новата генерация II-SLAM камера чистенето е възможно вече и на тъмно. След първото почистване роботизираната прахосмукачка сканира и запазва в паметта си цялостна проекция на дома ви, като при всяко следващо почистване тази карта се обновява автоматично.

 

За тези, които не искат да отделят много време и енергия за домакинска работа

 

Най-новата перална машина на LG F14U1JBS6 предлага решения на множество от проблемите, които вероятно сте срещали в миналото. Нейната изключително ефективна и цялостна функция за бързо пране LG TurboWashTM  изпира дрехите ви само за 59 минути. Една от тайните е системата Jet Spray, която впръсква чиста вода върху дрехите в продължение на около 120 секунди в края на пералния цикъл и така намалява използваната вода с 40%. Пералнята е с висока степен на енергийна ефективност и е в категорията A+++-40%, което означава, че не само пестите вода, но и консумация на енергия. Познатата „6 motion“ технология комбинира шест различни вида движения на барабана и благодарение на тях пералнята пере изключително ефективно, като дори и най-деликатните ви дрехи биват почистени нежно, така сякаш сте ги изпрали на ръка.

 

Advertisement

За любителите на свежото и екологичното

Енергийно ефективните хладилници на компанията доставят удобство чрез подобрени функции като Dual Door-in-Door™, която запазва храната свежа по-дълго и помага съдържанието на хладилника да е по-добре организирано. Новата иновативна гама е проектирана да задоволява нуждите на екологично отговорните европейски потребители и да максимизира комфорта им в кухнята. Door-in-Door дизайнът на хладилника намалява загубата на студен въздух с до 47%. С добавянето на второ напълно самостоятелно Door-in-Door отделение, загубата на студен въздух е намалена още повече.

 За дома или офиса

Artcool stylist beauty cutГорещо ви е и не ви се чака, докато стаята се охлади? Понякога ви е студено и се чудите как да настроите климатика си, за да се чувствате комфортно у дома. Дразните се от шума на климатичното тяло или дори от външния му вид. Изберете LG ArtCool Stylist и ще получите решение за всички неудобства. Климатикът ARTCOOL Stylist Inverter V е носител на наградата за дизайн iF Design, налагайки нови стандарти за стил и производителност. Той впечатлява потребителите и с изключителните си възможности за охлаждане и затопляне. Благодарение на модерната инверторна технология на LG, този премиум модел работи ефективно, почти безшумно и спестява енергия. С уникалния си квадратен дизайн и меко LED осветление, този климатик отлично се вписва в съществуващия домашен интериор. Потребителят може да настрои цвета на светлината по всяко време спрямо личните си предпочитания или за да създаде определено настроение.

Continue Reading
Advertisement