Connect with us

Tехнологии

Таблети с до 50 % отстъпка в онлайн магазина на VIVACOM през февруари

Avatar

Публикувано

на

06.02.2020 г. гр. София

До края на февруари в онлайн магазина на VIVACOM се предлагат таблети с до 50 % отстъпка. Промоцията включва модели от всички ценови категории и с различни технически параметри. Клиентите могат да се възползват от намалението при сключване на нов срочен договор или подновяване на договор за тарифни планове i-Traffic M+, L+, XL+, XXL+, както и при закупуване на устройството в брой или на лизинг.

Сред предлаганите модели е LENOVO YOGA SMART TAB идващ с подарък калъф. Таблетът е с 10.1-инчов Full HD дисплей, с IPS технология, предоставяща изящна картина с много детайли. Устройството има типична за серията въртяща се панта, която позволява използване на таблета по четири различни начина – в ръката, наклонен, изправен или закачен и го прави изключително удобен за работа и забавление в движение. Моделът използва мощния 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon, разполага и с 4 GB RAM памет и 64 GB вътрешна памет и има батерия с капацитет 7000 mAh за до 11 часа сърфиране в интернет. LENOVO YOGA SMART TAB се предлага на цена от 17.98 лв. на месец с план i-Traffic XXL+.

Друго предложение през февруари е HUAWEI MediaPad M5 lite. Таблетът разполага с 10.1-инчов с технологията HUAWEI ClariVu™, която засилва яркостта и чистотата на картината на дисплея. Моделът използва 8-ядрения процесор Kirin 659 и батерия с капацитет 7500 mAh. HUAWEI MediaPad M5 lite идва с M- Pen lite писалка, за по-голямо удобство и може да бъде закупен на цена от 7.98 лв. с план i-Traffic XXL+.

Сред предложенията е и HUAWEI MediaPad T5 идващ със зашеметяващ 10.1-инчов дисплей с разработен режим за комфорт на очите, който намалява синята светлина. Таблетът предлага създаването на виртуално кътче, чрез което родителите могат лесно да управляват достъпа на децата до приложения и времето на използване. HUAWEI MediaPad T5 се предлага на цена от 2.98 лв. с план i-Traffic XXL+.

Advertisement

Клиентите могат да направят своя избор и за модела на Samsung – Galaxy Tab A 10.1 2019. Устройството разполага с 10,1-инчов дисплей осигуряващ оптимални нива на яркост на картината, а също и опцията Quick Connect, която позволява лесното прехвърляне на филми, видеа и снимки директно към smart телевизор. Samsung Galaxy Tab A 2019 e на цена от 2.98 лв. с план i-Traffic XXL+.

Офертата с до 50 % отстъпка на таблети важи до 29 февруари или до изчерпване на количествата.

Continue Reading
Advertisement