Connect with us

Lifestyle

Тази събота чертаем „Карта на желанията“ с Елена Димитрова-Ангелова

Avatar

Публикувано

на

Специална практика за създаване на КАРТА НА ЖЕЛАНИЯТА и медитация –зареждане ще проведе психологът Елена Димитрова-Ангелова на 21 януари, събота, 10-12 ч., в гр. София, ул. „Хан Крум“ 7.

Тогава е първото за годината новолуние (във Водолей) и е важно да вложим нашите желания като основа за цялата 2023. Тогава е най-благоприятният ден за полагане на ново начало за посаждане на семенцата на МЕЧТИТЕ.

  • Създаването на КАРТА НА ЖЕЛАНИЯТА събужда детското в нас, отключва потенциала на божествения творец, който всеки от нас носи.
  • Преди да предприемем такова начинание, е добре ясно да формулираме за себе си какво искаме да постигнем, какво точно желаем да привлечем в живота си. Затова групата ще започне с подкрепяща практика за изчистване на намеренията.
  • Изработването на карта на мечтите точно по НОВОЛУНИЕ действа като мощен катализатор за сбъдване на желанията. Самата дума подсказва протичането на нова енергия, която подкрепя новите начинания.
  • Допълнителната сила идва от това, че в сътворяването на картата на желанията, ползваме визуални образи, целеполагане, наричане.
  • Когато пък погледнем своята готова карта и я заредим с енергията на чистото намерение и разполагаме с подкрепата на групата, това стимулита процеса на случване.

Поканени са всички, които усещат стимул да се отдадат на енергията на съ-Творението на живота, такъв, какъвто мечтаят да бъде!

За повече информация за събитието, проследете линка: https://bit.ly/КартаНаЖеланията

Водещ:

ЕЛЕНА ДИМИТРОВА-АНГЕЛОВА, магистър-психолог по Обща психология в СУ „Св. Климент Охридски“, завършила е обучения по Хипноза и Хипнотерапия към БАХХ и по метода на Фред Гало по Усъвършенствана енергийна психология (Advanced Energy Psychology – EDxTM), съчетаващ приложната кинезиология, работата с биоенергийната система и работата със съзнанието и подсъзнанието. Използва иновативната психотерапия EMDR – Десенситизация и Повторна Преработка на Информация посредством Движение на Очите и подходите на Позитивната Психотерапия и е Гещалт терапевт в развитие.

Advertisement

Сертифицирана е като треньор и консултант по личностно развитие, както и за провеждане на първична терапия за лекуване на детски травми (Primal therapy – Dr. Arthur Janov).

Създател е на сайт за подкрепа и помощ на двойки с репродуктивни проблеми http://mechtazabebe.com/, както и на https://elenadimitrovaangelova.com/.

Водещ е на тренинги и семинари. Често гостува като специалист в радио и ТВ предавания по теми, свързани с личното развитие и самоусъвършенстването, взаимоотношенията, родителството, партньорството, зачеването и отглеждането на здрави и щастливи деца.

Всеки вторник, можете да я чуете в сутрешния блок на Radio N-joy в рубриката за взаимоотношения „Загубени в превода“.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement