Connect with us

Lifestyle

Талантлив готвач ще забърка коледни вкусотии в новия влог на Az-jenata.bg 

Avatar

Публикувано

на

AZ JENATA ETO KAK

Новият влог на любимия женски сайт започва на 22 декември от 15:30 часа 

Остават броени дни до един от най-светлите християнски празници Рождество Христово, а в тяхното навечерие любимата женска медия Az-jenata.bg ще помогне на всички съвременни домакини, кулинарни ентусиасти и на всеки, който иска да създаде вкусен коледен уют, с новия си влог. На гости на дигиталния видеопроект „Ето как“ на Az-jenata.bg този път ще бъде известна дама – готвач, която мнозина познават от кулинарното шоу MasterChef – Теодора Бонева.

На 22 декември, в 15:30 часа, Теодора ще приготви на живо за зрителите и читателите на Аz-jenata.bg вкусни празнични изкушения и неустоими коледни сладкиши, с които не само очаровате близките и приятелите си, но и ще впечатлите и най-големите кулинарни критици. В рамките на един час тя ще сподели рецепта за маслен коледен сладкиш, безглутеново руло и чийзкейка, който й печели място в кулинарното шоу.

Вкусното готварско приключение с Теодора ще се излъчва на живо в Az-jenata.bg, както и във Facebook страницата на медията. По време на влога „Ето как“ тя ще сподели малки тайни и трикове, с помощта на които сладкишите ще станат още по-вкусни и ще отговори на всички зрителите въпроси, свързани с приготовлението на коледните изкушения. За забъркването им талантливият готвач ще използва продукти от хипермаркети HIT Max и досатавени от онлайн партньора им shop.gladen.bg.

Теодора се занимава с кулинария и ресторантьорство от 14 години, а най-голямата й страст са сладкишите и печивата. Зрителите на влога ще имат възжможност да надникнат и в новата й пекарна, която тя откри малко след участието си в кулинарното шоу. Всички трикове за приготвянето на коледни вкусотии, с които да направите празниците още по-сладки, не пропускайте в новия влог на Az-jenata.bg „Ето как“ – на 22 декември, от 15:30 часа.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement