Connect with us

Общество

Танцовият спектакъл „Пътят” се завръща с второ издание

Avatar

Публикувано

на

пътят две 1

Школа по танци Veronique, с гордост представя продължението на авторския спектакъл „Пътят”, който се завръща с едно ново изпълнение, което има за цел да ви покаже още една възможност за промяна. Често правим грешки, губим своята посока и се лутаме по кривата на безкрайността от съмнения, мисли и чувства. Какво ще изгубим или какво ще спечелим, въпроси чиито отговори не знаем. Понякога всичко изглежда така сложно и трудно, почти непреодолимо, а от другата страна стоят всички наши мечти, желания и копнежи. Искаш да ги стигнеш, да подадеш ръка, за да усетиш…

Искаш повече, защото вярваш че си тук, за да постигнеш много. А знаеш ли, всичко това е точно там. Дели те една секунда разстояние от най-голямата ти мечта, една секунда решителност, която може да преобърне живота ти. Можеш да бъдеш изцяло нов човек само тогава, когато сам се предизвикаш. Когато стиснеш със зъби, когато се противопоставиш, когато знаеш че няма какво да те спре дори и да паднеш. Тази една секунда разстояние зависи единствено от теб. Ще я преодолееш ли?

Искаш да викаш- ВИКАЙ! Искаш да бъдеш по-силен- СТАНИ и се покажи!
Искаш ли да бъдеш повече?
Защото ако отговорът ти е ДА, то тогава си готов да поемеш по пътя към решителността.

В „Пътят 2” ще имаш възможност да видиш как падат границите, как човек събира своята сила и пречупва всички съмнения в себе си. Ще видиш началото, ще усетиш борбата, ще се вдъхновиш от любовта, ще последваш сърцето си, защото нашият път- не спира.

Дата: 23 ноември 2017
Час: 19:30 часа
Място: кино – театър Освобождение (бул. Княгиня Мария Луиза 106)
Билети: 10 лв.
Билети може да закупите:
В залата на Школа по танци VeroniQue
Онлайн билети в сайта на: www.ticketportal.bg
В мрежата на: Бензиностанции OMV, Магазини Пикадили, Книжарници Booktrading и Office 1 Superstore
В деня на представлението на място в театър Освобождение.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement