Connect with us

Swing

Танцувай с Postmodern Jukebox!

Avatar

Публикувано

на

Фенове на музиката, пътешественици във времето, танцьори на емоцията и изобщо – почитатeлите на Postmodern Jukebox имат шанс да се срещнат лично със Скот Брадли и неговите музиканти на концерта им в София на 31 май в зала 3 на НДК!

Единстветото, което българските фенове трябва да направят е да заснемат собствен танц (соло или в двойка) на фона на 30 секунден фрагмент от песен от репертоара на Postmodern Jukebox! Видеото трябва да бъде качено на старницата на събитието във  HYPERLINK „https://www.facebook.com/events/408992662632268/“Facebook до 20 май.

Победителят ще бъде избран лично от Postmodern Jukebox и обявен на 23 май.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“640″]PostModern Jukebox1[/media-credit]

Освен лична среща с музикантите в бекстейджа, финалистът ще спечели покана за двама за концерта им в София и едномесечен безплатен курс в училище за суинг танци и култура Lindy Hop Bulgaria.

Хитът в соцалните мрежи Postmodern Jukebox идва за първи път у нас на върха на световната си слава за цели два концерта на 31 май в зала 3 на НДК и на 1 юни в пловдивския Античен театър.

Advertisement

Ексцентричната винтидж компания на Скот Брадли в момента е на европейско турне с напълно разпродадени първи дати. Пътят им към България преминава през близо 40 концерта в най-големите зали в Западна и Централна Европа, където Postmodern Jukebox изпълняват актуални хитове и джаз стандарти, преобразени до неузнаваемост в закачлива ретро стилистика.

Част най-големите хитове на групата в YouTube са All about the bass, Shake It Off, Steal My Girl, Are You Gonna be My Girl, Call Me Maybe, Never Gonna Give You Up, Cry Me a River. Вече е пределно ясно, че каквото и да избере Скот Брадли, то се превръща в тотална сензация.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“640″]PostModern Jukebox Selfie[/media-credit]

На въпрос дали Postmodern Jukebox най-после ще издаде свои авторски парчета, Брадли отговаря: „Понеже променяме песните по такъв невъобразим начин, по-скоро приемам кавърите ни като авторски… Просто авторски песни, който не съм написал аз“.

Линк за изпращане на танцувалното видео до 20 май: https://www.facebook.com/events/408992662632268/

Билетите са в продажба с мрежата на Ивентим, в Билетния център на НДК и на касата пред общината в центъра на Пловдив.

Advertisement

Концертите на Postmodern Jukebox се осъществяват с подкрепата на БГНЕС, Стандарт, GoGuide, Дарик радио, Actualno.com, Sofialive.bg, iWoman.bg, Dir.bg, Виж! София, Webcafe.bg, Chronicle.bg, Kafene.bg, Stand.bg, Timeart.me, ViewSofia.bg, Meloman.bg, Vibes.bg, Djambore.com, BG Dancer, Аз Танцувам и Topnovini.bg.

Never gonna give you up

 

All about that bass:

Advertisement

 

Continue Reading
Advertisement