Connect with us

Култура

„Танцуваща София“ предизвиква всички желаещи да се включат във FREESTYLE IMPRO-BATTLE

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Обичаш да танцуваш? Покажи какво можеш и спечели награди!

 С края на лятото идва и краят на „Танцуваща София“. Организаторите на проекта предизвикват всички фенове на танците да запазят свободна последната събота на месец септември (24.09.2016 г.), когато в новото пространство на бар ПЕТЪК, с начален час 17:30 ч., ще се проведе най-гръмкото, наситено с лятно настроение и адреналин събитие от програмата на проекта – танцовият импровизационен турнир.

Tурнирът предлага равен шанс за професионални и непрофесионални танцьори, предизвиквайки ги да танцуват в любимия си стил върху музика от най-различни жанрове. Програмата представя истинска палитра от стилове – от брейк до класически балет, от салса до аеробика, от ориенталски танци до рага и др.

Форматът е разчупен, а публиката ще избере най-артистичните танцьори, за които са предвидени награди от RED BULL, CONTRABANDA, WALMARK и DERIDA DANCE CENTER. Желаещите да се включат може да направят това до 20-ти септември като попълнят формуляр за участие.

Advertisement

Танцовата енергия ще се прелее в afterparty, с DJ Rawland, благодарение на 4lmntz и бар ПЕТЪК. За повече информация:

https://www.facebook.com/events/1147575735280713/

И това не е всичко! В неделния предиобед ще се състои дискусия на тема “Здрав дух в здраво тяло”. Часът е 11:00 ч., а мястото – Betahaus. Темите за обсъждане са здравословен начин на живот, движение, спорт. Ще бъде разгледан и танцът като изкуство и терапия.

Отвореният танцов турнир и дискусията са част от програмата на проект „Танцуваща София”, организиран от Фондация „Арт Линк“ (Derida Dance Center), с финансовата подкрепа на Столична община, Програма „Европа“ 2016.

София танцува! Танцувайте с нас! #DancingSofia

Advertisement
Continue Reading
Advertisement