Connect with us

Общество

Творческият екип на Viasat World с две награди Promax

Avatar

Публикувано

на

Viasat World VIASAT EXPLORE ID oil

На 18 ноември криейтив екипът, базиран в Лондон, на медийната компания Viasat World бе отличен със злато за ID-тата на ТВ канала Viasat Explore в категорията ‘Best Channel ID’ на годишната виртуална церемония на Promax Global Excellence наградите.

„Историите, които Viasat Explore показва, са базирани на действителни случки, екстремни приключенства и впечатляващо инженерство. Трябваше да създадем поредица от ID-та на канала, фокусирани върху логото, които дават усещане за средата, в която нашите герои от реалния живот работят и съществуват,“ казва Пол Евънс, творчески вицепрезидент на Viasat World.

“В година на пандемия, когато live action снимки бяха невъзможни, по-важен от обикновено се оказа първокласният 3D видео дизайн, за да бъде изобразена динамиката и автентичността на канала – от бурни океани през заледени магистрали до прашни кариери.“

Наградата бе връчена на Пол Евънс и Симоне Хайнек от Viasat World, Стив Симъндс, творчески директор на Weareseventeen, и Дейвид Джонстън, творчески директор на Echoic.

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement