Connect with us

Кино

„Театър „Шансония“ – тази събота по FilmBox Stars

Avatar

Публикувано

на

 През октомври каналите на FilmBox ще предложат на зрителите някои от най-хитовите и вълнуващи френски продукции, сред които романтичните драми „Театър „Шансония“ и „Щура нощ“. На 16 октомври, събота, FilmBox Stars ще излъчи високо оценената френска драма „Театър „Шансония“ с участието на изключителните Жерар Жюньо, Кловис Корнияк и Кад Мерад от 20:00 ч. и ще отведе зрителите в далечната 1930 година в невероятния Париж. За любителите на модерното френско кино съботната програма на FilmBox Extra HD ще предложи и романтичната „Щура нощ“ от 18:45 ч. с участието на цяла плеада от звезди, сред които Кийра Найтли, Ева Мендес, Сам Уъртингтън и други.

„Театър „Шансония“ е сред най-фундаменталните френски романтични и драматични продукции и проследява живота на Пигоал (Жерар Жюньо), възрастен театрален директор на парижката музикална зала „Шансония“, който е обвинен в убийство. Филмът представлява своеобразна ретроспекция до новогодишната нощ през 1935 година, когато Пигоал разбира за авантюрите на съпругата си. По същото време местният бос Галапиат затваря залата. Животът на Пигоал е на път да се разпадне напълно, особено когато освен всички проблеми, той губи права над обичния си син Джоджо и трябва да си намери работа. Той и и приятелите му Милу – горд идеалист, и Жаки – лош комик, решават да се опълчат на гангстера, да превземат театъра и да му върнат славата. В тяхна звезда се превръща красивата Дус, която всеки път успява да омае публиката на театъра. Пътят е пълен с възходи, но и падения. Ами убийството? Открийте отговора тази събота от 20:00 ч. по FilmBox Stars.

Програмата  на FilmBox Extra HD, от друга страна, ще представи на зрителите модерната френско-американска романтична драма „Щура нощ“. Сюжетът проследява личната история на женената двойка Джоана Рийд (Кийра Найтли) – писател, и съпругът ѝ Майкъл Рийд (Сам Уъртингтън) – агент недвижими имоти. Както всяка любовна връзка, и тази е изключително сложна. Джоана подозира Майкъл в изневяра, когато той започва да ѝ споделя за своята колежка Лаура (Ева Мендес) – човек, когото никога преди това не е споменавал. По-притеснена от всякога, когато съпругът ѝ заминава на командировка с любовницата си, Джоана се сблъсква със старата си любов. Какво следва – среща с миналото или настоящето? Проследете хода на събитията тази събота от 18:45 ч. по FilmBox Extra HD.

„Театър „Шансония“ и „Щура нощ“ са само част от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски продукции и любими евъргрийн класики в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, ще продължат да изненадват публиката с филмови заглавия от целия свят. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Continue Reading
Advertisement