Connect with us

Култура

Теди Кацарова и Фики Стораро в „Събота вечер с БНТ“

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

В студиото на Ники Станоев гостува още изпълнителката Петя Данкова

Тази събота (11 юни), в 21:00 ч., в шоуто „Събота вечер с БНТ“ Ники Станоев ще посрещне поп звездата Теди Кацарова, която ще стъпи в студиото под съпровода на хита ѝ „Аз и ти“, превърнал се в нейна визитна картичка. Винаги усмихнатата певица ще сподели подробности за последната си песен „Един за друг“, която, по думите ѝ, ще се радва на още по-голям успех. Теди Кацарова ще разкрие на Ники Станоев какво е правила по време на Ковид пандемията, както и ще разкаже повече за кулинарната си книга и последното си пътуване до Парагвай.

В „Събота вечер с БНТ“ гостува и попфолк певецът Фики Стораро, който ще разкаже за стъпката, която е предприел в своята кариера – да каже „чао“ на чалгата. Талантливият изпълнител подготвя поп-рок албум с песни в различни жанрове, а догодина ще стане ясно и къде ще отпразнува 10 години на сцената. На финала на своето гостуване Фики ще изпълни народната песен „Яне Мори“.

Музикалният десерт в шоуто ще бъде поднесен от певицата Петя Данкова, която не си поставя рамки и жанрови ограничения, а разгръща таланта си в студиото на „Събота вечер с БНТ“.

Advertisement

Гледайте „Събота вечер с БНТ“ всяка събота от 21:00 ч. по БНТ 1 с водещ Ники Станоев!

Continue Reading
Advertisement